Ψάχνοντας τον αντί Πιέρο

Και όμως συμβαίνει αυτό που ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν πριν ένα χρόνο. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στη δύσκολη θέση όπου καλείται να αναπληρώσει επάξια το σημαντικό κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Πιέρου Σωτηρίου. Είναι δύσκολη θέση γιατί το πρόσφατο παρελθόν δείχνει ότι η ομάδα μας δυσκολεύεται να βρει άμεσα τους άξιους αντικαταστάτες αυτών που αποχώρησαν.

Η ομάδα μας λοιπόν μπορεί να έβαλε στο ταμείο της 2.5 εκατομμύρια ευρώ αλλά έχασε έναν πολυσύνθετο επιθετικό που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έκανε τα πάντα οδηγώντας μας στην επίτευξη των στόχων.

Είναι δεδομένο ότι σήμερα δεν υπάρχει στο ρόστερ παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Πιέρου. Οι Ποτέ και Ντε Καμάργκο είναι επιθετικοί διαφορετικού στυλ και είναι για αυτό που ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη από έναν επιθετικό που θα μπορεί να κάνει τη λεγόμενη βρόμικη δουλειά αλλά και να δώσει λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι.

Η αναζήτηση και η αξιολόγηση περιφερειακών επιθετικών συνεχίζεται με τις προτάσεις που έρχονται να είναι πολλές και το ζητούμενο είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!