Το υπολογιζόμενο ρίσκο-επένδυση ενός εκατομμυρίου ευρώ

Η ανακοίνωση της απόκτησης του 20χρονού  Ρόλαντ Σαλάι έφερε χαμόγελα ικανοποίησης στους οπαδούς της ομάδας μας ή και κάτι παραπάνω αφού εδώ και μερικές εβδομάδες οπότε και διέρρευσε το όνομα του, κρίθηκε ως μια πολύ καλή περίπτωση.

Η ανάγκη για προσθήκη νεαρών παικτών με κίνητρα αλλά και μεγάλη αξίας μεταπώλησης είναι ένα θέμα που συζητείται στον ΑΠΟΕΛ ιδιαίτερα μετά την προσθήκη αρκετών τριαντάρηδων.

Αυτό που σε δεύτερη ανάγνωση έβαλε σε σκέψεις ορισμένους ήταν η ετοιμότητα της διοίκησης να δαπανήσει ένα ποσό που σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν φτάνει στο ένα εκατομμύριο ευρώ προκείμενου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Σαλάι.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη αγορά που έγινε ποτέ αφού μέχρι χτες αυτή αφορούσε τις περίπου 700 χιλιάδες που δόθηκαν για την απόκτηση του Αλμέιδα.

Στην περίπτωση του Σαλάι τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά αφού ο ΑΠΟΕΛ βάζει στο ρόστερ του έναν παίκτη με περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά που δεν έχει ακόμα αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν στην ομάδα μας.

Παρόλα αυτά οι προοπτικές αλλά και τα δείγματα γραφής του σε ένα πρωτάθλημα όπως το ιταλικό είναι τέτοια που κρίθηκαν παραπάνω από ικανοποιητικά προκειμένου να γίνει η μεταγραφή.

Ο 20χρονός είναι ήδη στην Κύπρο και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις αλλά όλοι συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου θα πρέπει να κάνουν υπομονή αφού κάθε αρχή είναι δύσκολη. Αναδεικνύουμε το στοιχείο της υπομονής γιατί στις δηλώσεις του τονίζει για το πόσο ανυπομονεί και θέλει να αγωνιστεί σε 10 περίπου μέρες στο Μπερναμπέου…

Σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ έχει πλέον στο ρόστερ του ένα δεκάρι που παίζει και ως ακραίος με σπουδαίες ικανότητες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!