ΑΠΟΕΛ Vs Σαλαμίνα 2-2

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε και το τυπικό μέρος των διπλών αγώνων με τη Νέα Σαλαμίνα και μπορεί από σήμερα να έχει στραμμένη την προσοχή της στον κομβικό αγώνα της Κυριακής. Η επίσημη προπόνηση απόψε στο ΓΣΠ είχε πειραματικό χαρακτήρα, με τον προπονητή μας να δοκιμάζει σχήμα με τους Ποτέ, Ντελατόρε και Ντε Καμάργκο.

Κριτική για τον αγώνα δεν μπορεί να γίνει αφού οι δυο ομάδες άλλαξαν σε ουσιαστικό βαθμό το αγωνιστικό τους προφίλ ενώ και το γκολ του Ντε Καμάργκο στο 10 έπαιξε ρόλο. Παρόλα αυτά υπήρχε καλός ρυθμός με τους δικούς μας να μην χαλαρώνουν με τον Δώνη μάλιστα να προτρέπει στα τελευταία λεπτά τους παίκτες να προσπαθήσουν να κερδίσουν τον αγώνα.

Είδαμε πάντως σε έναν ακόμα αγώνα τον Ορ να κινείται στο κέντρο του γηπέδου σε ρόλο αμυντικού μέσου αλλά και τον Σάλαι να προσπαθεί να γίνει δημιουργικός και ουσιαστικός αγωνιζόμενος στη φυσική του θέση.

Στα θετικά περνά η επάνοδος του Λάγο που έδειξε έτοιμος και για τα πιο δύσκολα που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκαν οι νεαροί Στυλιανίδης και Ανδρέου.

Η ομάδα του Πουρσαϊτίδη βρέθηκε κοντά στη νίκη χωρίς να την αξίζει αλλά το γκολ του Ντελατόρε στο 88 διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Κίτρινες: Λάγο, Σάλαι

ΑΠΟΕΛ:
Γκουτίνιο, Αντωνίου (74΄Αντρέου), Βούρος, Μερκής, Λάγο, Φαρίας (60΄ Στυλιανίδης), Σάλαι, Ορ, Ντε Καμάργκο, Ντελατόρε, Ποτέ (46΄Αλωνεύτης)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!