Οι νευρικές υποδείξεις και το καθήκον μας

Ο ΑΠΟΕΛ κρατά πλέον στα χέρια του την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είναι για αυτό που τα Κιρζούθκια αντιδρούν με νευρικότητα αφού αντιλαμβάνονται ότι πλησιάζει το τέλος. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και μετά τα παραλήρημα του κάττου στη δημοσιογραφική μετά τον αγώνα, υπήρξαν δηλώσεις από τον Σκέμπρι ο οποίος προέτρεψε την ΑΕΛ και την Ανόρθωση να παίξουν για την ιστορία τους!

Θεωρείται δεδομένο ότι όσο πλησιάζει το Σάββατο θα ενταθούν οι χαζές προτροπές από πλευράς του Απόλλωνα και όσους αθλητικογράφων συμπορευτούν με τη γραμμή της Λεμεσιανής ομάδας.

Η πραγματικότητα που δεν είναι μόνο κυπριακή είναι αυτή που αποτυπώνεται και στη βαθμολογία. Είναι αυτή όπου η Ομόνοια, η Αελ όπως επίσης και η Ανόρθωση με την Αεκ δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο.

Πρόκειται επίσης για ομάδες που σκέφτονται ήδη ή λειτουργούν με βάση τον προγραμματισμό για τη νέα χρόνια ενώ η Αεκ έχει και τον τλεικό κυπέλλου.

Μια άλλη παράμετρος που θα παίξει το δικό της ρόλο είναι το γεγονός ότι ΑΠΟΕΛ και Απόλλων θα δώσουν με διαφορά μιας μέρας τους επόμενους αγώνες.

Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες του Μπαλταζάρ πρέπει να λειτουργήσουν όπως ακριβώς έκαναν στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Οτιδήποτε λιγότερο είναι επικίνδυνο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!