Σχετικά με το #makisout

Η διοίκηση Πετρίδη βρίσκεται δικαιολογημένα στο στόχαστρο αφού ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τον ΑΠΟΕΛ και το ποδοσφαιρικό τμήμα ειδικότερα μας έχει φέρει ενώπιων μιας κρίσης που απειλεί την ύπαρξη ακόμα και αυτής της εταιρείας. Φυσικά η διάλυση της εταιρείας είναι η λύση που προκρίνουν διαχρονικά κάποιοι που θεωρούν ότι η μετοχική δομή της εταιρείας είναι η αιτία των διαχρονικών προβλημάτων.

Πρόκειται όπως γίνεται αντιληπτό για θέματα που ξεφεύγουν από το αγωνιστικό αλλά ακόμα και το διοικητικό κομμάτι αφού σχετίζονται με τη διακυβέρνηση που πρέπει να διέπει τον ΑΠΟΕΛ σε επίπεδο συλλόγου ή και εταιρείας.

Το #makisout έγινε τις τελευταίες μέρες ένα από τα πιο δημοφιλή hashtags στο twitter ανάμεσα σε επώνυμους και μη οπαδούς μας, οι οποίοι θεωρούν ως μοναδική λύση την αποχώρηση του Πρόδρομου Πετρίδη.

Όσο περνούν οι μέρες όμως γίνεται αντιληπτό σε όλους ότι ο πρόεδρος δεν έχει καμία πρόθεση για να αποχωρήσει. Επειδή τα πιασάρικα συνθήματα πρέπει να τύχουν δεύτερης ανάγνωσης πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης είναι ο μεγαλομέτοχος που σε συνδυασμό και με την επιρροή του μπορεί να ελέγξει τις ουσιαστικές αποφάσεις της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Μπαίνοντας λοιπόν στη λογική του #makisout προκύπτει το θέμα αν αυτό αφορά την έξοδο του από το διοικητικό συμβούλιο ή από την μετοχική δομή της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Η απάντηση μπορεί να δοθεί εύκολα από όλους μέσω social media αλλά παρά την επιρροή τους στην προκειμένη δεν μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!