ΑΠΟΕΛ Vs Πάφος 1-2

Η ομάδα μας και επίσημα αυτοκτονεί και στέλνει το πρωτάθλημα στη Λεμεσό. Η ισοπαλία με την Αλκή δεν ήταν αρκετή για να ξυπνήσουν όλοι στον Αρχάγγελο έτσι σήμερα ήρθε η ντροπιαστική ήττα από την Πάφο.

Νεύρα, επιπολαιότητα, έλλειψη ενέργειας και προβληματικό αγωνιστικό πλάνο έφεραν την ήττα που γιγαντώνει τον προβληματισμό.

Ο Μοράις έχασε σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα πέναλτι ενώ η διαιτησία αν και ήταν προβληματική δεν μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογία για τα χάλια που είδαμε αλλά και για την αποβολή του Τραμετσάνι.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα χωρίς την απαιτούμενη ενέργεια και αυτοσυγκέντρωση γεγονός που της στοίχισε αφού πολύ νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο 12 και μετά από λάθος πάσα στο χώρο του κέντρου και με τον Καρλάο στην επίθεση η άμυνας μας βρέθηκε εκτός ισορροπίας.

Η μπάλα κατέληξε στον Καρώ που εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη τοποθέτηση του Βάντερμαν και με πλασέ έκανε το 0-1.

Το γκολ της Πάφου έκανε ακόμα πιο νευρική την ομάδα μας που δεν μπορούσε να οργανωθεί σωστά ενώ ο Καζού από αριστερά είχε όλων των ειδών τα προβλήματα.

Οι ατομικές ενέργειες του Τάμαρι δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα αλλά μια του Νσούε στο 27 έφερε τον αγώνα στα ίσα όταν η μπάλα μετά από σουτ του χτύπησε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίκτυα.

Το 1-1 αποκατέστησε τις ισορροπίες στο σκορ αλλά η νευρικότητα εξακολούθησε να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του ΑΠΟΕΛ. Αυτό και τα εύκολα λάθη επέτρεψαν στην Πάφο να κάνει δυο σπουδαίες ευκαιρίες με το δοκάρι και τον Βάντερμαν να μας σώζουν.

Ο Τραμετσάνι αποβλήθηκε από τον διαιτητή για διαμαρτυρίες επιβεβαιώνοντας τη γενική νευρικότητα αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Νεοκλέους είχε χάσει τον έλεγχο του αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε καλύτερα για την ομάδα μας που προσπάθησε να πιέσει σε μια προσπάθεια για το γκολ αλλά η νευρικότητα ήταν και πάλι τέτοια που δεν επέτρεπε τη φάση για γκολ.

Η Πάφος ήταν αυτή που στην πρώτη της φάση στο 61 πήρε και πάλι προβάδισμα όταν και πάλι άφησε εκτεθειμένη όλη την αμυντική μας γραμμή και τον Ανκούλο να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα για να κάνει το 1-2.

Η προσπάθεια να το σώσουμε έφερε στο 63 ένα κερδισμένο πέναλτι αλλά ο Μοράις ήταν άστοχος από τα έντεκα βήματα με τον Μολ να αποκρούει.

Έχοντας πλέον τη χειρότερη ψυχολογία και χωρίς λύσεις παρά τις αλλαγές που έγιναν είδαμε έναν ΑΠΟΕΛ που έστω και αν είχε πολύ χρόνο στη διάθεση του δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ντροπιαστική ήττα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Καρλάο, Νσούε

ΑΠΟΕΛ
Βάτερμαν, Βούρος (Γκέντσογλου 68′), Καρλάο, Μερκής, Αρτυματάς (Μπέζιακ 68′), Μοράις (Εφραίμ 80′), Ζαχίντ, Τάμαρι, Ενσούε, Καζού, Νατέλ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!