Η προοπτική και το αναγκαίο σερί

Το ιστορικό επίτευγμα της κατάκτησης του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος πρέπει να λειτουργήσει ως το μέγιστο κίνητρο προκειμένου να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα και ιδανικά να παραμείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος.

Υπολοίπονται εφτά αγώνες και πολλοί θεωρούν την επερχόμενη αγωνιστική ως μια από τις πιο σημαντικές. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει συνέπεια και να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του κερδίζοντας για ακόμα μια φορά την Ομόνοια.

Η προοπτική να αυξηθεί η διαφορά από τον Απόλλωνα είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σχεδόν όλων. Και αυτό γιατί η ομάδα του Κίρζη θα πάει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, την μόνη ομάδα που δείχνει ικανή να της κόψει βαθμούς.

Είναι κοινό μυστικό ότι η ομάδα της Λεμεσού κλονίζεται μετά τη νέα ήττα της αφού ο φόβος και η απογοήτευση ότι και φέτος θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα τους έχει κυριεύσει.

Η φετινή χρονιά όμως έχει πολλές ιδιαιτερότητες οπότε δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται αφάνταστα να εκμεταλλευτεί την έδρα του ενώ υπάρχει και θέμα στο να αντέξουμε το σε βάθος χρόνου την πίεση της πρώτης θέσης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!