Μέρα κρίσης

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος ντέρμπι αλλά να το κάνει εξασφαλίζοντας και σκορ που θα το δώσει την πρόκριση. Εύκολο στα λόγια και δύσκολο στην πράξη αφού από την αρχή της χρονιάς παρατηρούνται χτυπητές αδυναμίες.

Το απόγευμα χωρίς τον Τάμαρι και δυστυχώς σε ένα ΓΣΠ που δεν θυμίζει σε τίποτε πλέον έδρα ομάδας με στόχους, οι παίκτες θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Θα χρειαστεί να είναι κυρίως αποτελεσματικοί κάτι που δεν έγινε στον πρώτο αγώνα. Οι επιθετικοί μας δεν σκοράρουν με την απαιτούμενη συχνότητα και ίσως αυτό οδηγήσει στην επιστράτευση του Σινγκούρνταρσον αν κριθεί αναγκαίο.

Ακόμα και χωρίς τον Ιορδανό που ούτως ή άλλως δεν κάνει καλη χρονιά, ο Κόρε έχει επιλογές και το ζητούμενο είναι βρει τη σωστή χημεία. Ο Γιάκολις αλλά και ο Εφραίμ μπορούν να δώσουν τις ποιοτικές λύσεις στο δεξί άκρο. Υπάρχει και ο Γέφτοβιτς για τον οποίο όμως έχουμε ακόμα επιφυλάξεις.

Ο Βιντιγκάλ δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση οπότε η λογική λέει ότι θα ξεκινήσει ενώ ο Ντε Βινσέτι καλείται να κάνει αισθητή και ουσιαστική την παρουσία του σε καθοριστικό αγώνα.

Εννοείται ότι έστω και χωρίς την καυτή έδρα οι παίκτες θα πρέπει να ξεχειλίζουν από ενέργεια και διάθεση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!