Αχρείαστα αποκαλυπτικός

Ο Πρόδρομος Πετρίδης ενημέρωσε τους πάντες για τους δυο παίκτες που βρίσκονται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας μας αλλά και για το ότι ο Εμπεσίλιο μένει στον ΑΠΟΕΛ μέχρι να βρούμε ομάδα με την ελπίδα ότι αυτό θα βοηθήσει στο θέμα της αποζημίωσης.

Δεν έμεινε όμως μέχρι εδώ αφού επιβεβαιώσε ότι σε περίπτωση που δεν μπούμε σε ομίλους φέτος, θα δημιουργηθούν σε βάθος χρόνου τεράστια και αλυσιδωτά προβλήματα!

Οι σχετικές αναφορές όπως έγιναν στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα:

«Ο Πέδρο Κόντε, που αγωνίζεται στα Γιάννινα, και ο Ούγκο Βιέιρα είναι οι στόχοι για την επίθεση. Όσον αφορά τον Ντε Βινσέντι, εφόσον μείνει ελεύθερος, είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία».

Ρόλαντ Σάλαϊ: «Αν ήταν σε άλλη χώρα, θα τον πουλούσε η ομάδα του πολλά εκατομμύρια. Θα είναι καλύτερο για τον ίδιο να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να μείνει στην ομάδα μας να αγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν».

Έσοδα από την Ευρώπη: «Αν, ο μη γένοιτο, δεν μπούμε μια χρονιά στους ομίλους, θα υπάρξει πρόβλημα. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να αντέξει μόνο μια σεζόν με βάση το μπάτζετ μας και τα προβλεπόμενα έσοδα χωρίς αυτά της Ευρώπης».

Εμπεσίλιο: «Έχει ενταχθεί με την ομάδα στην Πολωνία. Τιμωρήθηκε, γιατί είχε καθυστερήσει να επιστρέψει. Είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Υπάρχουν κάποια θέματα που μας απασχόλησαν και στην προηγούμενη χρονιά που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ που πρέπει να το χειριστούμε ανάλογα για να μην βγούμε χαμένοι. Ψάχνουμε και για νέα ομάδα για να μην βγει ο ΑΠΟΕΛ χαμένος».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X