Αδιέξοδο ενόψει Εβραίων

Οι συγκυρίες και κυρίως η επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το ευρύτερο θέμα του μεταγραφικού σχεδιασμού φέρνει τον ΑΠΟΕΛ μπροστά σε μια τρομερά δύσκολη και αδιέξοδη θέση. Η απώλεια του Ποτέ οδηγεί την ομάδα μας χωρίς ουσιαστικές επιθετικές επιλογές για τους αγώνες με τη Χαποελ Μπερ Σεβά!

Ο Ρέζα όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί σε κανέναν από τους δυο αγώνες λόγω της περίεργης κατάστασης που υπάρχει μεταξύ Ιραν και Ισραήλ όπου η πρώτη απαγορεύει σε αθλητές της να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με Εβραίους.

Πρόβλημα όμως φαίνεται να υπάρχει και με την μετάβαση του Τάμαρι στο Ισραήλ!

Ασφαλώς και όταν η διοίκηση Πετρίδη προχωρούσε στην απόκτηση του Ρέζα δεν γνώριζε ότι η κλήρωση θα μας έφερνε αντιμέτωπους με το νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Ζαγκρέπ – Χαποελ Μπερ Σεβά.

Το ότι όμως η ομάδα εδώ και ένα εξάμηνο ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντε Καμάργκο και τον βρήκε στο πρόσωπο του Ιρανού μόλις πριν μια εβδομάδα και μετά που αποκλειστήκαμε από το Champions League είναι θέμα.

Είναι θέμα επίσης το ότι ήταν γνωστή εδώ και εβδομάδες η ειλημμένη απόφαση του Ποτέ να αποχωρήσει, γεγονός που θα άφηνε την ομάδα χωρίς εναλλακτική πέραν του Ντελατόρε που όσο καλός παίκτης και αν είναι δεν έχει το γκολ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X