Άεκ Vs ΑΠΟΕΛ 3-0

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν αφού η ομάδα μας δεν μπόρεσε καν να παλέψει τον αγώνα με την ΑΕΚ και μοιραία ήρθε η ήττα με την έκταση του σκορ να την κάνει ακόμα πιο βαριά. Η κούραση από τον αγώνα της Ευρώπης ήταν εμφανής όπως επίσης και η μέτρια απόδοση όλων των παικτών. Επειδή δεν μπορούμε να φαφλατέψουμε πρέπει να πούμε ότι η στήριξη του Ουζουνίδη στον Τάμαρι δεν τον δικαίωσε.

Ο Ιορδανός πρόσθεσε ακόμα ένα ημίχρονο παθητικής συμμετοχής το οποίο ανάγκασε τον προπονητή να τον αποσύρει στην ανάπαυλα.

Το γκολ της ΑΕΚ στο 6 άφησε ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη την αμυντική μας γραμμή που απλά μάρκαρε με τα μάτια, κάτι που έγινε και στο 72 όταν έγινε το 3-0 με την πλήρη κατάρρευση.

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πούμε αφού ο ΑΠΟΕΛ απλά παρουσιάστηκε ανέτοιμος για έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Οι κίτρινες που δέχτηκαν οι παίκτες ήταν αποτέλεσμα της κακής ψυχολογίας, ενώ στα τελευταία λεπτά μείναμε και με δέκα λόγω της αποχώρησης του τραυματία Γενσεν.

Προηγουμένως είχαν ολοκληρωθεί οι τρεις αλλαγές οι οποίες δεν ήταν αρκετές για να διορθώσουν την κατάσταση αφού η έλλειψη ομοιογένειας και ορθόδοξου αγωνιστικού πλάνου είναι επίσης έντονα χαρακτηριστικά της ομάδας. 

Δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστος και ο Βασίλης Δημητρίου όσον αφορά την ανοχή του στα σκληρά φαουλ παικτών της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Οι αποφάσεις του αλλά και αυτές άλλων διαιτητών τις πρώτες αγωνιστικές επιβεβαιώνουν και τις εκτός γηπέδου αδυναμίες μας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Σατσιάς, Γένσεν, Ντε Βινσέντι, Σάντος, Ιωάννου

ΑΠΟΕΛ:
Σίλβα, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Σάντος, Ιωάννου, Γένσεν, Σατσιάς (59΄ Λουντέμο), Ντε Βινσέντι, Κλωναρίδης, Τάμαρι (46΄ Ντονγκαλά), Σαχάρ (59΄ Ζαχίντ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!