Αέλ Vs ΑΠΟΕΛ 1-2

Η ομάδα μας έπαιξε όσο έπρεπε για να κερδίσει την αδιάφορη αντίπαλο και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο. Το γρήγορο γκολ της Αελ έφερε την αντίδραση από τους παίκτες του Μπαλταζάρ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά στο δεύτερο η απόδοση του ΑΠΟΕΛ ήτα κακή.

Παρόλα αυτά έγινε σχετικά σωστή διαχείριση του υπερ μας σκορ και το τελικό σφύριγμα μας έφερε μια νίκη μακριά από το 6ο συνεχόμενο.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άρχισε τον αγώνα με ευκαιρία αλλά η απάντηση της Αελ ενάντια στη ροή του αγώνα ήταν ένα γκολ. Στο 11 λοιπόν και μετά που ο Ποτέ έκανε μια απελπιστικά άστοχη κεφαλιά, οι Λεμεσιανοί πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από ασταθή απόκρουση του Μερκή η μπάλα στρώθηκε στον Ηλία που της έστειλε στα δίκτυα.

Το 1-0 έφερε την άμεση αντίδραση για την ομάδα μας αφού στο πεντάλεπτο ήρθε η ισοφάριση όταν μετά που Βοζίνια απέκρουσε σωτήρια πλασέ του Νσούε η μπάλα κατέληξε στον Ντελατόρε που με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίκτυα για να κάνει το 1-1.

Η γρήγορη ισοφάριση οδήγησε σε ένα νεκρό εικοσάλεπτο με την ομάδα μας να είναι επιπόλαιη στη τελική πάσα αλλά και στο τελείωμα των φάσεων. Παρόλο που οι τελικές του Σάλαι και του Ποτέ δεν ήταν καλές στις καθυστερήσεις ήρθε και δεύτερο γκολ.

Στην τελευταία ουσιαστικά φάση ο Ζαχίντ με άψογη ασιστ σέρβιρε τον Ποτέ του οποίου το πλασέ ήταν άψογο και το 1-2 γεγονός.

Η Αελ ήταν αυτή που ξεκίνησε πιο καλά το δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλευόμενη τις επιπολαιότητες των παικτών μας. Με αυτά τα δεδομένα ο Πέρεθ χρειάστηκε να κάνει δυο αποκρούσεις προκειμένου να διατηρήσει το σκορ ενώ ο Μπαλταζάρ αναγκάστηκε να κάνει μαζεμένες διορθωτικές κινήσεις.

Στο 61 ο Αλωνεύτης πέρασε στη θέση του Αλωνεύτη σε μια προσπάθεια να αποκτήσουμε περισσότερη ενέργεια και ταχύτητα από τα άκρα και ένα λεπτό αργότερα ο Εμπεσίλιο τον Ζαχίντ.

Οι αλλαγές βοήθησαν να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα χωρίς όμως να υπάρχει ουσία στο παιχνίδι με τις κακές εκτελέσεις φαουλ και κόρνερ να στερούν ακόμα και τη δημιουργία προϋποθέσεων για γκολ.

Ούτε η είσοδος του Ορ βοήθησε έτσι στα τελευταία στάδια του αγώνα το ζητούμενο ήταν η διαχείριση του σκορ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ
Πέρεθ, Ενσούε, Πολιάκοφ, Μερκής, Λάγο, Μοράις, Σόουζα, Ζαχίντ (63′ Εμπεσίλιο), Σαλάι (62′ Αλωνεύτης), Ντελατόρε, Ποτέ (83′ Ορ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X