Αφιέρωση

ΑΠΟΕΛίστας ο Πουρσαϊτίδης χάρηκε όσοι όλοι οι πικραμένοι ΑΠΟΕΛίστες την νίκη μας και φάνηκε και στις δηλώσεις του. Εκλεισε τις δηλώσεις του με την ατάκα “Μια νίκη σαν αυτή παλιά ήταν ρουτίνα για το ΑΠΟΕΛ”. Και έχει 100% δίκαιο.

Αναλύτικά οι δηλώσεις του:

Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, για τους ποδοσφαιριστές μου που είναι πλέον μια ομάδα, που χαμογέλασαν μετά από καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπήρχαν κομμάτια που μας προβλημάτισαν. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Μπορούν να το απολαύσουν αλλά αύριο ξεκινάμε δουλειά για το νέο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουν μαζέψει 7 πόντους. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο.

Έχω πάρει κάποιες αποφάσεις αλλά δυστυχώς η καραντίνα, οι αλλαγές στα αεροδρόμιο μας έχει προβληματίσει. Είμαστε σε επικοινωνία με την Διοίκηση. Ξέρω πως δεν έχω χρόνο. Επικεντρώνομαι στους ποδοσφαιριστές, αν μπορέσουν να έρθουν κάποιοι τότε καλώς.

Δεν μπορούμε να λέμε πολλά. Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει, κουράστηκε να βλέπει. Είναι μια νίκη αφιερωμένη σε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες. Μια νίκη σαν αυτή παλιά ήταν ρουτίνα για το ΑΠΟΕΛ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X