Αφηνίασαν!

Ο παροξυσμός των ελλαδικών μέσων ενημέρωσης για τον Πιέρο Σωτήριου δεν λέει να κοπάσει. Μετά το χτεσινό μύθευμα του sdna ότι ο Ολυμπιακός έχει δήθεν καπαρώσει τον επιθετικό μας ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής σειρά πήρε σήμερα το sport24.gr. Το πρώτο θέμα στο σαφώς πιο σοβαρό ελλαδικό portal είναι στη βάση της δική μας ψεσινής παρέμβασης αφού διευκρινίζει με απόλυτο τρόπο ότι δεν υπάρχει καμία είδους συμφωνία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού.

Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται η εκτίμηση ότι οι καλές σχέσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποφασίσει ότι θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του παίκτη.

Πράγματι οι καλές σχέσεις παίζουν ρόλο αλλά αυτό που θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη όλοι είναι όπως και στην περίπτωση του Ντε Βινσέτι έτσι και σε αυτή τα πάντα θα κριθούν από το οικονομικό.

Ο ΑΠΟΕΛ θα παραχωρήσει τον Σωτήριου στην ομάδα που θα καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του και παράλληλα θα καλύπτει τα αγωνιστικά και οικονομικά θέλω του παίκτη. 

Το σημερινό πρώτο θέμα του sport24.gr:

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι ο Πιέρρος Σωτηρίου είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που παρακολουθούν στενά στον Ολυμπιακό τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Τον βλέπουν όπως έβλεπαν τον Λαΐφη, ο οποίος μέχρι και τον περασμένο Μάιο ήταν ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην Κύπρο. Φέτος ο Σωτηρίου είναι αυτός που τα “σπάει” στη Μεγαλόνησο.

Αυτό που αποτελεί κοινό μυστικό λοιπόν στην Κύπρο εδώ και μέρες είναι ότι αν ο Σωτηρίου επιλέξει να πάει τελικά στην Ελλάδα, τότε ο Ολυμπιακός αποτελεί κατά κάποιο τρόπο… μονόδρομο! Τόσο απλά…

Οι σχέσεις των “ερυθρολεύκων” με τον ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικές και αυτό ήδη έχει παίξει μεγάλο ρόλο στις όποιες φιλολογικές συζητήσεις έχουν γίνει.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει κλείσει κανένας Σωτηρίου ακόμα στον Ολυμπιακό, ούτε για τον Γενάρη, ούτε για το καλοκαίρι. Δεν έχουν πέσει δηλαδή υπογραφές. Αυτό ακούγεται τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο. Από την άλλη, είναι ξεκάθαρο ότι αν πέσει… τηλέφωνο από τους Πειραιώτες, ο ΑΠΟΕΛ είναι διατεθειμένος να βρεθεί άμεσα η “χρυσή τομή” και ο παίκτης να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα.

Ο δε Σωτηρίου πάντως σε διάφορα ρεπορτάζ που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό στην πατρίδα του, σαν να φαίνεται ότι έχει προτεραιότητα να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Το θέμα όμως είναι να βρεθούν και οι προτάσεις. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, ακόμα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο..

Μέχρι το καλοκαίρι πάντως, έχουμε καιρό για τον Σωτηρίου και για όλες τις άλλες περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός, όπως για παράδειγμα τον Βέλλιο που επίσης είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ήθελαν στο λιμάνι ακόμα και τώρα, αν και εφόσον ο Μπράουν Ιντέγε αποχωρήσει τον Γενάρη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!