Αυτά που δεν χωρούν αμφισβήτησης

Από τη στιγμή που κανείς δεν μπορεί να δει τα φιλικά αλλά και το γεγονός ότι αυτά γίνονται προκειμένου να γίνουν δοκιμές σε μια στιγμή που όλη η ομάδα είναι ανέτοιμη τα οποιαδήποτε συμπεράσματα είναι βεβαιασμένα.

Οποιαδήποτε όμως. Είτε αυτά είναι η ωραιοποίηση κάποιων στοιχείων (την επιχειρεί το kerkida.net) είτε πρόκειται για σκληρή κριτική (την επιχειρεί οπαδοί μας μέσω social media).

Με αυτά τα δεδομένα όποιος έχει διάθεση να σχολιάσει πράγματα με τον όπιο κίνδυνο και αν συνεπάγεται αυτό μπορεί να πατήσει στο γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ δέχτηκε τρία γκολ στο τελευταίο φιλικό.

Αν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός ή όχι θα φανεί στην πορεία αλλά κάποια πράγματα δεν χωρούν αμφισβήτησης ή διαφορετικών ερμηνειών.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  1. Η καλή αμυντική λειτουργία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για κάθε ομάδα προκειμένου να πάρει αποτελέσματα. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε φέτος πως ο Μπειν με την επιθετικογενή φιλοσοφία του θα μεταλλάξει τον ΑΠΟΕΛ.
  2. Όταν δεν αγωνίζονται οι δυο βασικοί ακραίοι αμυντικοί (Μιλάνοφ, Λάγο) έχουμε σοβαρά θέματα.
  3. Το κενό του Καρλάο δεν έχει καλυφθεί και από τη στιγμή που είναι πλέον εκτός δράσης ο Ιωάννου και παροπλισμένος ο Ρουέδα, οι εναλλακτικές είναι εξ ορισμού λύσεις ανάγκης.
  4. Χωρίς κεντρικό αμυντικό από τα πόδια του οποίου μπορεί να ξεκινήσει η δημιουργική ανάπτυξη της ομάδας, βραχυκυκλώνεται η γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X