Αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά

Ο ΑΠΟΕΛ πριν ένα περίπου μήνα πέτυχε μια νίκη επί της Ομόνοιας που κρίθηκε από πολλούς ως η πιο εύκολη της τελευταίας δεκαετίας. Το πως και γιατί έγινε αυτό είναι πλέον παρελθόν και αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους είναι ότι στο νέο ραντεβού με το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνουν οι παίκτες μας σε μια χρονική περίοδο που κερδίζουμε χωρίς πειστικές εμφανίσεις είναι να θεωρήσουν ότι η Ομόνοια είναι του χεριού τους. Παγίδα που πρέπει να αποφύγουμε είναι και η εντύπωση ότι οι απουσίες που ενδεχόμενος να έχουν με πιο σημαντική του Ασίς θα επηρεάσουν αρνητικά το πάθος με το οποίο θα αγωνιστούν.

Μια άλλη παράμετρος είναι ότι ο Μιλόγεβιτς θα παρουσιαστεί πιο διαβασμένος σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα όπου έκανε το τραγικό λάθος της συμμετοχής του Χριστοφή αλλά και το ότι δεν βρήκε τρόπο να περιορίσει τα επιθετικά άκρα του ΑΠΟΕΛ.

Εννοείται πως ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση και διάθεση της δικής ομάδας και είναι για αυτό που θα πρέπει να προετοιμαστούν όλοι για έναν αγώνα ντέρμπι όσο και αν επικρατεί η εντύπωση ότι θα αναμετρηθούμε με πελάτες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!