Αυτό μας έλειπε

Με μεταγραφές που στέλνουν το μήνυμα ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ δύσκολα θα είναι καλύτερος από τον περσινό, το τελευταίο που θα αντέξουμε είναι να μπούμε και σε μια διαδικασία όπου ο καλύτερος μας παίκτης αποτελεί μεταγραφικό στόχο ή και που ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει. Αναφερόμαστε στον Ντε Βινσέτι ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα του kerkida αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Al-Nassr FC.

Όπως προκύπτει η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία έκανε πρόταση η οποία απορρίφθηκε από τη διοίκηση Πετρίδη. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει κοστολογήσει τον Ντε Βινσέτι γεγονός που δείχνει τη διάθεση και ετοιμότητα των διοικούντων να παραχωρήσουν τον Αργεντινὀ.

Αναπόφευκτα αυτό οδηγεί σε συνειρμούς όσον αφορά την οικονομική κατάσταση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ καθώς και την απόκτηση του Μπρεσάν αφού ο Βραζιλιάνος έχει παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με του Ντε Βινσέτι.

Με τη δυνατότητα της ομάδας μας να βρίσκει έγκαιρα παίκτες αξίας πιθανή παραχώρηση του Ντε Βινσέτι θα ήταν πισωγύρισμα τεραστίων διαστάσεων. Θυμίζουμε επίσης ότι ακόμα δεν έχει βρεθούν οι αντικαταστάτες των Γιαννιώτα και Καβενάγκι ενώ το αριστερό άκρο της άμυνας αιμορραγεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X