Αυτό θα κρίνει την πρόκριση

Πλησιάζει η ώρα όπου είκοσι περίπου χιλιάδες οπαδοί μας θα μαζευτούν στο ΓΣΠ προσδοκώντας ότι θα ζήσουν ακόμα μια ιστορική βραδιά. Πολύ περισσότεροι θα είναι καρφωμένοι μπροστά από τις τηλεοράσεις τους μαζί με όσους είναι αντι ΑΠΟΕΛ! Εδώ και μέρες τονίζουμε ότι ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση των δυο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι από την προϊστορία ή τις όποιες συγκυρίες.

Οι δυο πιο καθοριστικοί παράμετροι που θα κρίνουν ποια ομάδα θα προκριθεί στους ομίλους είναι ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα και η αμυντική συμπεριφορά. Η ομάδα μας απαγορεύεται να έχει τον παθητικό ρόλο του πρώτου αγώνα αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα χάσει την μάχη του κέντρου και όχι μόνο.

Ο Κρίστιανσεν γνωρίζει ότι η μεσαία γραμμή θα πρέπει αν κρατήσει την μπάλα με τρόπο που να μας επιτρέψει να επιβάλουμε το ρυθμό μας αλλά και να κρατήσομε το μηδέν παθητικό.

Για να προκριθούμε πρέπει να πετύχουμε γκολ αλλά ο πρώτιστος στόχος θα είναι να μην δεχτούμε αφού αν συμβεί αυτό ο βαθμός δυσκολίας θα γίνει πολύ μεγαλύτερος. Οι παίκτες μας λοιπόν πρέπει να έχουν υπομονή αλλά και να μην αιφνιδιαστούν αφού η Κοπεγχάγη θα επιδιώξει να σκοράρει χωρίς όμως να μείνει εκτεθειμένη στα μετόπισθεν.

Θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής αφού οι δυο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά η μια την άλλη και οι εξουδετέρωση των βασικών ατού θα κρίνει πολλά. Και αυτό γιατί το κάτι παραπάνω που μπορούν να κάνουν κάποιοι παίκτες μάλλον θα είναι αυτό που θα σπάσει τις άμυνες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X