Αυξάνονται αντί να μειώνονται

Δεν έφτανε η ψυχοφθόρα αναμονή στο θέμα Γιαννιώτα από χτες έχει προστεθεί ακόμα μια που αφορά τον Καρλάο, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η διοίκηση διαρρέει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού νομικά είναι κάτι παραπάνω από κατοχυρωμένη αλλά στο καθαρά αγωνιστικό μέρος δημιουργούνται θέματα. Ο Βραζιλιάνος μέχρι ψες ήταν εξαφανισμένος και μη προσβάσιμος  ενώ εκτός ομάδας είναι και ο Αμορίν μετά από απόφαση του Κρίστιανσεν.

Σε μια εβδομάδα η ομάδα αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπου θα πρέπει να ενσωματωθούν όλοι οι παίκτες και με τα σημερινά δεδομένα αυτό κρίνεται ως εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Καμόρα δεν έχει τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που του έχει δοθεί προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την Κλουζ, οπότε η απόκτηση αριστερού μπακ εξακολουθεί να εκκρεμεί και όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη περίπτωση δύσκολα θα προχωρήσει.

Η αναζήτηση ενός επιθετικού είναι η εξίσου σημαντική ανάγκη αλλά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο τα ονόματα που έχουν προταθεί είτε δεν κρίθηκαν τα ιδανικά είτε το κόστος είναι απλησίαστο.

Ο Κρίστιανσεν δηλώνει πως η βιασύνη είναι εχθρός, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα, οπότε η αναμονή θα πρέπει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά από όλους μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!