Αγεφύρωτο χάσμα εκτός και αν ..

Η χτεσινή συνάντηση μεταξύ της διοίκησης και του αρχηγού της ομάδας μας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει οικονομικό και όχι μόνο χάσμα ανάμεσα στις δυο πλευρές, το οποίο με τα σημερινά δεδομένα δείχνει δύσκολο να σμικρύνει.

Παρόλο που από κύκλους της διοίκησης διέρρεε ακόμα και το ότι δεν θα γινόταν πρόταση στον Μοράις, η χτεσινή συνάντηση έδειξε διέψευσε το σκηνικό που επιχειρήθηκε να στηθεί. Η πρόταση έγινε για ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο με σημαντική όμως μείωση στις απολαβές του παίκτη.

O Μοράις δεν αποδέχτηκε την πρόταση κρίνοντας την μείωση των απολαβών που του προτάθηκε ως μην αντιπροσωπευτική της αξίας και συνεισφοράς που εκτιμά ότι είχε και θα εξακολουθήσει να έχει.

Παρόλο που δεν φάνηκε να υπάρχει κοινό σημείο επαφής μεταξύ των δυο πλευρών συμφωνήθηκε να γίνει ξανά μια επαφή μετά την επιστροφή του παίκτη στην Κύπρο, αφού πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση.

Σε τελική ανάλυση ο Νούνο Μοράις καλείται παρά την όποια πίκρα μπορεί να αισθάνεται να αποφασίσει αν θέλει να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ αφού ο Πετρίδης και ο Τέτι δεν δείχνουν διαθετημένοι να αλλάξουν στάση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!