Αγώνας ιστορικής σημασίας

Ναι, ο αγώνας της Πέμπτης με τη Young Boys είναι τόσο καθοριστικός που μπορεί να θεωρηθεί και ιστορικής σημασίας. Με νίκη ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους 32 του Europa League. Πρόκειται για ένα επίτευγμα που πρέπει να συνδυαστεί με τα 90χρονα της κορυφαίας και καλύτερης ομάδας στην Κύπρο.

To θέμα σχολιάστηκε σήμερα και από τον Πετεβίνο:

«Είναι ένα από τα παιχνίδια που χαρακτηρίζεται καθοριστικό. Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας στον όμιλο και ξέρουμε πια είναι η προοπτική σε περίπτωση νίκης. Αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς τότε όχι μόνο αυξάνουμε ελπίδες πρόκρισης αλλά την… αγγίζουμε. Γι’ αυτό είναι που αποκτά ιστορική σημασία το παιχνίδι καθώς θα είμαστε κοντά να πετύχουμε ένα επίτευγμα ξεχωριστό για το ΑΠΟΕΛ και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι αυτά για τα οποία οι παίκτες έρχονται στο ΑΠΟΕΛ, τους δίνουν την ευκαιρία να παίξουν στην ευρωπαϊκή σκηνή και να πετύχουν σημαντικά πράγματα. Εμείς προετοιμαζόμαστε με την λογική να πάμε να κερδίσουμε και να πετύχουμε την ιστορική πρόκριση. Όλοι στον Αρχάγγελο έχουν στο μυαλό μόνο αυτό το παιχνίδι».

Για την εμπειρία του ΑΠΟΕΛ από τέτοια παιχνίδια…

«Η εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο, οι παραστάσεις του κάθε παίκτη και της  ομάδας, ο παράγοντας έδρα και σε ένα όμιλο με ισοδύναμες ομάδες παίζει ρόλο. Από άποψης ατμόσφαιρας οι Ελβετοί δεν είναι έμπειροι σε αυτό τον τομέα και γι αυτό θέλουμε ένα ΓΣΠ γεμάτο που θα υποστηρίξει την ομάδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έκλεισαν ήθη θέση 12 χιλιάδες φίλαθλοι αλλά θέλουμε τουλάχιστον τρεις κερκίδες γεμάτες. Εμείς έχουμε στην διάθεση μας 16.500 εισιτήρια και από κει και πέρα θα δούμε πως θα εξελιχθεί η προπώληση. Υπάρχουν διαθέσιμα περίπου 4.500 εισιτήρια».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!