Αγωνία για την κλήρωση αλλά προσοχή στην Ανόρθωση

Η εμφαντική νίκη επί της Ομόνοιας και η μείωση της διαφοράς επανέφερα τα χαμόγελα και την αισιοδοξία σε όλους μας. Αυτό πρέπει να διατηρηθεί και με την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής οπότε η νίκη επί της Ανόρθωσης είναι το ζητούμενο. Αυτή δυστυχώς δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη έστω και αν η ομάδα της Αμμοχώστου αντιμετωπίζει όλων των ειδών τα προβλήματα φέτος.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου είναι παράδειγμα προς αποφυγή αφού για όσους ξεχνούν εύκολα ένας μέτριος ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να κερδίσει μια ομάδα που το μόνο που πρόβαλε ήταν το πάθος για να αποφύγει την ήττα.

Η προσοχή όλων μας είναι στην αυριανή κλήρωση αλλά οι παίκτες και ο προπονητής θα πρέπει να αποδείξουν και στην πράξη όλα όσα δήλωναν μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό…

Η Ανόρθωση έδειξε ξεκάθαρα σημάδια βελτίωσης στον αγώνα με τον Απόλλωνα και θα έρθει στο ΓΣΠ χωρίς ιδιαίτερο άγχος με στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση των δικών και είναι για αυτό που πρέπει να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ σοβαρό, αποφασιστικό και αποτελεσματικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!