Ακάθεκτοι παρά τις ιδιαιτερότητες

Ο Πετεβίνος δήλωνε μεταξύ άλλων χτες πως ο Ιούνιος είναι μια χρονική περίοδος που ομάδες του βεληνεκούς του ΑΠΟΕΛ θέλουν να κλείσουν το ρόστερ αλλά η αγορά δεν ευνοεί. Ανέφερε επίσης και  παράδειγμα όπου πέρσι υπήρχε μια προτεραιότητα επιθετικού ο οποίος ζητούσε μισθό χρόνου που μπορεί να έφθανε στο μισό εκατομμύριο ευρώ στις 20 Ιουνίου και στις 20 Αυγούστου ζητούσε 220.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά και σε αντίθεση με άλλες χρονιές ο φετινός Ιούνιος κρίνεται ως ιδιαίτερα παραγωγικός αφού έχουν γίνει συνολικά 6 προσθήκες. Αν θεωρήσουμε τις περιπτώσεις των Αντωνίου και Μακρή πιο “εύκολες” σίγουρα αυτές των Ποτέ, Ρουέδα και Φαρία έγιναν έγκαιρα.

Τα βιογραφικά τους στέλνουν επίσης το μήνυμα ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να βελτιώσουμε το τραγικό ποσοστό επιτυχίας μεταγραφών.

Οι πιο μεγάλες τρύπες στο ρόστερ έχουν κλείσει και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και η περίπτωση του ακραίου μέσου γεγονός που δίνει χρονικό περιθώριο για τις επόμενες κινήσεις τον Ιούλιο οπότε και τα δεδομένα στην αγορά θα διαφοροποιηθούν.

Τότε είναι που θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για απόκτηση και ενός επιθετικού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!