Ακόμα ένα ιστορικό ραντεβού

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League και απόψε καλείται να γράψει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του. Η συχνότητα και το μέγεθος των επιτυχιών της ομάδας μας την τελευταία δεκαετία και βάλε είναι τέτοια που μπορεί να θεωρηθεί και συνήθεια.

Δυστυχώς και λόγω της κουλτούρας μας ως οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θεωρούμε κάποια πράγματα δεδομένα με αποτέλεσμα να μην εκτιμούμε όσα σπουδαία ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Είναι για αυτό που αποτελεί ερωτηματικό πόσοι θα μαζευτούμε στο ΓΣΠ αλλά το σίγουρο είναι ότι όσοι πάνε στο γήπεδο θα σπρώξουν την ομάδα για τη νίκη.

Λένε πως έχει και η Βασιλεία τα θέματα της οπότε όλα συνηγορούν ότι θα είναι μια σειρά αγώνων που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποια θα μπορέσει να περιορίσει τα λάθη της.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη καλούνται να θέσουν βάσεις πρόκρισης κάτι που σημαίνει νίκη χωρίς να δεχτούμε γκολ. Σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να επιβάλει το ρυθμό του μέσω κατοχής της μπάλας και να είναι δημιουργικός. Και αποτελεσματικός αφού σε τέτοιους αγώνες δεν υπάρχει πολυτέλεια να χαθούν πολλές ευκαιρίες.

Ο προπονητής μας εντόπισε ότι ένα δυνατό σημείο των Ελβετών είναι η ταχύτητα με την οποία εκδηλώνουν αντεπιθέσεις οπότε και η μεσοαμυντική λειτουργία έχει τη σημασία της.

Τέλος υπάρχουν οι παίκτες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω σε τέτοιους αγώνες οπότε αναμένουμε και από αυτούς να ηγηθούν της προσπάθειας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X