Ακόμα ένα νέο ξεκίνημα

Η ομάδα μας μετρά ήδη τρεις προπονητές τη φετινή χρονιά και το σημερινό ντεμπούτο του Τραμετσάνι κρίνεται ως σημαντικό. Ο Ιταλός αλλά και ο ΑΠΟΕΛ γενικότερα έχει ανάγκη τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί σε υποφερτή απόσταση από τον Απόλλων και όχι μόνο.

Τις τελευταίες δέκα μέρες η παροικία των Ιταλών προσπάθησε αρχικά να αναγνωρίσει όλα όσα πρέπει και κυρίως τις προβληματικές αγωνιστικές πτυχές της ομάδας.

Στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία μέσα και από τις προπονήσεις προσπάθησε να βάλει το δικό της στίγμα σε κάποια θέματα τακτικής αλλά και στο κεφάλαιο ψυχολογίας. Έστω και χωρίς τους διεθνείς έγινε αρκετή προσπάθεια όπως τονίζεται από τη διοίκηση και απόψε θα δούμε αν αυτό μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα.

Η εξάρτηση στον Τάμαρι είναι γνωστή και το ζητούμενο είναι να έχει βοήθειες από τους υπόλοιπους αφού η αντίπαλη άμυνα θα προσαρμοστεί πάνω του.

Έχουμε όμως και τα αμυντικά ζητήματα οπότε ο Καζού που θα επανέλθει μετά από καιρό καλείται να περιορίσει τα ατομικά λάθη στο ελάχιστο.

Το ότι ο ΑΠΟΕΛ έχασε και το πλεονέκτημα της έδρας λόγω της αποχής των οργανωμένων και του ξενερώματος όσων συνδέουν την οπαδική αφοσίωση με απόδοση ή και τη διοίκηση (#makisout) είναι επίσης ένα κομμάτι του παζλ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!