Οι επιλογές και το γρήγορο γκολ

Το να κερδίσεις μια ομάδα δύο φορές μέσα σε τέσσερις μέρες δεν θεωρείται εύκολο πράγμα όποιον και αν έχεις αντίπαλο αλλά η ομάδα μας καλείται να το πράξει σήμερα το απόγευμα. Ο Ερμής θα έρθει στη Λευκωσία με στόχο να μην χάσει και ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει πολύ περισσότερο από ότι την Τετάρτη για να φτάσει στο ζητούμενο.

Οι παίκτες καλούνται επίσης να δείξουν ότι μπορούν και στην πράξη να ιεραρχούν σωστά τα δεδομένα δείχνοντας ότι ο αγώνας με την Τότεναμ δεν πρέπει να τους θολώσει.

Ο Δώνης έχει στη διάθεση του πολύ περισσότερες επιλογές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα και το ζητούμενο είναι να πείσει τους παίκτες να κάνουν ότι και στις προπονήσεις.

Ένα από τα θέματα που τον απασχολούνε είναι ότι στις προπονήσεις οι παίκτες κάνουν πολύ περισσότερα από ότι στους αγώνες γεγονός που επηρεάζει τη δυναμική και την απόδοση.

Όπως πάντα σε τέτοιους αγώνες ένα γρήγορο γκολ είναι καθοριστικής σημασίας αφού κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Όποιοι και αν αγωνιστούν θα πρέπει να το επιδιώξουν αφού με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα θα μπορέσουν να κάνουν και συντήρηση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!