Ακόμα και έτσι μπορούμε

Ο τραυματισμένος από κάθε άποψη ΑΠΟΕΛ πρέπει να βρει τον τρόπο της ουσιαστικής ανάκαμψης όσο δύσκολο και αν φαντάζει κάτι τέτοιο. Οι πολλοί τραυματισμοί και η δυσκολία της ομάδας να αποδώσει ικανοποιητικά είναι ουσιαστικά εμπόδια αλλά δεν πρέπει να είναι ικανά για να οδηγήσουν σε ατύχημα. Η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει απόψε τον Άρη αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία.

Η παραμονή στην κορυφή είναι το ζητούμενο έστω και αν είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος αφού οποιαδήποτε απώλεια με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους θα κάνει πιο δύσκολη την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου.

Ο Κετσπάγια ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά δεν χάνει την πίστη του και ίσως την ίδια προσέγγιση θα πρέπει να έχουν όλοι. Σε ακόμα έναν αγώνα ο προπονητής μας θα καταφύγει σε λύσεις ανάγκης προκειμένου να αντιμετωπίσει τις απουσίες αμυντικών.

Ένας εκ των Μοράις και Αρτύματα θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Καρλάο που θεωρείται έτοιμος ενώ ο Ιωάννου θα είναι λογικά στο αριστερό άκρο. Ο Σέρτζιο βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί εδώ και μήνες οπότε δύσκολα μπορεί να προβλέψει κάποιος αν θα υπάρξει αλλαγή και στο δεξί άκρο.

Ο Καβενάγκι θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής με τους Βάντερ και Χαραλαμπίδη να θεωρούνται οι πιθανότεροι για να αποτελέσουν τα στηρίγματα στα δυο άκρα της μεσοεπιθετική γραμμής ενώ το λογικό σενάριο θέλει τον Ντε Βινσέτι να παίζει στον κεντρικό άξονα μπροστά από τον Μακρίδη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!