Ακόμα πιο σημαντικός

Οι ήττες του Απόλλωνα και της ΑΕΚ κάνουν το σημερινό αγώνα με την Πάφο ακόμα πιο δύσκολο και σημαντικό αφού η ομάδα μας έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.

Η εκτίμηση των αρμοδίων ότι η νίκη επί της Ομόνοιας δεν θα έχει ουσιαστικό αντίκρισμα αν δεν περάσουμε νικηφόρα σήμερα από την Πάφο είναι ορθή και πρέπει να υλοποιηθεί.

Απαιτείται αγωνιστική υπέρβαση όσο υπερβολικό και αν ακούγεται αυτό αφού θα βρεθούμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει εξαιρετικές μονάδες οι οποίες τις λίγες φορές που καταφέρνουν να λειτουργήσουν ομαδικά μπορούν να καταστρέψουν οποιοδήποτε αντίπαλο.

Αυτό δεν πρέπει να συμβεί σήμερα οπότε η αμυντική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ θα δοκιμαστεί και πρέπει να ανταποκριθεί. Τα ατομικά λάθη πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο και να μην στοιχίσουν.

Ο Τραμετσάνι λογικά δεν θα αλλάξει την 11αδα που προτίμησε με την Ομόνοια εκτός και αν έκρινε ότι ο Ντελατόρε μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από τον Ρέζα.

Ο καθοριστικός παράγοντας θα είναι η μάχη στο χώρο του κέντρου εκεί όπου η παρουσία του Ζαχίντ θα πρέπει να λειτουργήσει καταλυτικά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!