Άκουσαν τον εξάψαλμο

Μπορεί η επίσημη ενημέρωση όσον αφορά τη σημερινή σύναξη στον Αρχάγγελο να κάνει αναφορά στα διαδικαστικά αλλά το άξιο αναφοράς είναι ότι υπήρξε επίσκεψη από μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο. Ο Πρόδρομος Πετρίδης είδε έναν ανύπαρκτο ΑΠΟΕΛ χτες στο Τσίρειο που χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ΑΕΛ οπότε είχε να πει διάφορα σε όλους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα παρουσιάστηκε προκλητικά επιπόλαιη σε σημαντικό αγώνα αφού προηγήθηκε η εμφάνιση με τη Young Boys στην Ελβετία.

Παράλληλα ήταν το τρίτο ντέρμπι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε με τα δυο από αυτά η απόδοση να είναι κατώτερη των περιστάσεων.

Πρόκειται για μια προβληματική εικόνα που αγγίζει τόσο την τεχνική ηγεσία όσο και τους παίκτες και επειδή τα πράγματα δεν πρέπει να γίνουν χειρότερα η σημερινή επίσκεψη είχε στόχο να βάλει και πάλι όλους στον Αρχάγγελο στην πρίζα.

Η συνέχεια έχει μια τρομερή δύσκολη αποστολή στο Καζακστάν όπου μια νέα ήττα δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη οπότε μόνο αν υπάρξει γενική ανασύνταξη θα έρθει το ζητούμενο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!