Αλκή Vs ΑΠΟΕΛ 0-1

Η ομάδα μας απέφυγε τα χειρότερα στις καθυστερήσεις και με γκολ του Ζαχίντ έφτασε στην τεράστια νίκη επί της Αλκής. Η απόδοση ήταν και πάλι μέτρια και είναι για αυτό που κάνεις δεν μπορεί να αισθάνεται καλά με τα όσα είδαμε αλλά αυτό που μετρά στην τελική είναι η νίκη.

Ο Ντε Καμάργκο έχασε πάλι πέναλτι αλλά η νέα απώλεια δεν στοίχησε αφού ο Αλωνεύτης που επιστρατεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε στην ομάδα της επιθετικότητα που της έλειπε.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα με θετική ενέργεια σε μια προσπάθεια να επιβάλει το ρυθμό της και να πετύχει το γρήγορο γκολ που θα την έφερνε πιο κοντά στον στόχο της. Δυστυχώς έγινε μόνο το πρώτο και αυτό μέχρι σε ένα σημείο αφού μετά το 15 άρχισε να πέφτει η απόδοση.

Με τον Ντε Καμάργκο και πάλι αποκομμένο ο Δώνης άλλαξε πλευρές τους Ζαχίντ και Ορ σεν μια προσπάθεια να δημιουργήσει ρήγματα αλλά από τον ΑΠΟΕΛ έλειπε η καλή και σωστή τελική πάσα.

Η Αλκή με τη σειρά της αμυνόταν σωστά και χωρίς δυσκολία αφού αντιλήφθηκε ότι αναπτυσσόμασταν μόνο από αριστερά ενώ τα γεμίσματα προς την περιοχή του Πάρντο αποκρούονταν με ευκολία.

Ακόμα πιο ανησυχητικό ήταν και το ότι η άμυνα δυσκολευόταν να περιορίσει τον Σεμέδο. Ο επιθετικός της Αλκής βρέθηκε δυο φορές σε θέση βολής. Η ευκαιρία μάλιστα στο 39 ήταν κλασική αφού βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Βάτερμαν αλλά ο δικ´ςο μας απέκρουσε σωτήρια.

Η αντίδραση των παικτών μας ήταν σπασμωδική αλλά έφερε την μπάλα με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή της Αλκής. Στο 45 ο Ορ έκανε πλασέ σουτ που ανάγκασε τον Πάρντο να διώξει δύσκολα σε κόρνερ ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντε Καμάργκο βρέθηκε σε θέση βολής αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με αλλαγή για την ομάδα μας αφού ο Αλωνεύτης πέρασε στη θέση του Ορ. Στα δυο λεπτά ο Δώνης αναγκάστηκε να κάνει και δεύτερη αλλαγή όταν ο Καρλάο ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Μερκή.

Η ομάδα μας συνέχισε να έχει σοβαρά πρόβλημα στην ανάπτυξη έτσι η εσωτερική αλλαγή αφορούσε την αλλαγή θέσεων μεταξύ Ζαχίντ και Σαλάι. Στο 57 χάσαμε την πιο ευκαιρία του αγώνα. Στο λεπτό αυτό ο Τράτος καταλόγισε πέναλτι μετά από απόκρουσε χέρι αμυντικού.

Ο Ντε Καμάργκο που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πάρντο που απέκρουσε σωτήρια.

Η τελευταία κίνηση από τον Δώνη έγινε στο 65 με τον Σόουζα να περνά στη θέση του Βινίσιους σε μια προσπάθεια να λειτουργήσουμε καλύτερα από τον κεντρικό διάδρομο.

Ο Βραζιλιάνος πήρε τις πρωτοβουλίες που έπρεπε και στο 75 στάθηκε άτυχος όταν το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι της Αλκής.

Στα λεπτά που απέμεναν η ομάδα μας προσπάθησε αλλά είδε την Αλκή να αμύνεται σωστά. Εκεί που όλα έδειχνα ότι θα φεύγαμε με το βαθμό της ισοπαλία στις καθυστερήσεις ο Ζαχίντ με πλασέ εκμεταλλεύτηκε την πάσα γκολ του Αλωνεύτη.

Το 0-1 στις καθυστερήσεις ήταν σκέτο χρυσάφι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Μοράις

ΑΠΟΕΛ
Βάτερμαν, Καρλάο(48΄ Μερκής), Ρουέδα, Βούρος, Αλεξάνδρου, Βινίσιους (65 Σόουζα), Μοράις, Σαλάι, Ζαχίντ, Ορ (46΄ Αλωνεύτης), Ντε Καμάργκο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X