Αλλαγές με το μέτρο

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται και σήμερα να φροντίσει όπως η μετάβαση του από το Europa League στο πρωτάθλημα να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό σημαίνει να παρουσιαστεί σοβαρός και αποτελεσματικός έτσι ώστε να κερδίσει τη Δόξα, της οποίας η βαθμολογική θεση δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων της.

Η υποψία ότι η Δόξα θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος πρέπει να λειτουργήσει ως ένας ακόμα λόγος για να δούμε τους παίκτες του Κρίστιανσεν προσηλωμένους έστω και αν πολλοί περιμένουν με αγωνία τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι απουσίες και ειδικότερο αυτή του Ντε Καμάργκο δοκιμάζει τα όρια του Σωτηρίου αλλά η ομάδα μας έχει το βάθος στο ρόστερ που δεν επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ισχυριστεί ότι τίθεται θέμα κούρασης από την προσπάθεια στο Καραϊσκάκη. Με αυτά τα δεδομένα ο προπονητής μας θα κάνει κάποιες αλλαγές και αυτό που μένει να δούμε είναι η έκταση τους.

Η εκτίμηση μας είναι ότι δεν θα είναι περισσότερες από δυο με τρεις οπότε δεν θα δούμε το μαζικό rotation που υπήρξε στον αγώνα με την Αναγέννηση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!