Αλληλοσυμπληρώνονται!

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μίλησε σήμερα για πολλά και διάφορα ανάμεσα στα οποία τα συν και τα πλην του Κετσπάγια αλλά και για τις ατάκες του που δίνουν αφορμές για πολλά σχόλια. Ο Πετρίδης σχολίασε και τη δήλωση του Κριστιανσεν ότι η ομάδα μας έχει δεκαπλάσιο προϋπολογισμό από αυτόν της ΑΕΚ.

Για το ότι παρεξηγείται μερικές φορές:
“Η δήλωση που έκανα για το ”χωνέψετε το θα το πάρουμε” έχει παρεξηγηθεί. Επαναλαμβάνω πως με την πίστη που έχω στην ομάδα, πιστεύω ότι θα δικαιωθώ στο τέλος του πρωταθλήματος”.

Για την πορεία το τελευταίο διάστημα:
“Αν πάμε δυο μήνες πριν βαλλόμασταν από παντού, υπήρχε έντονη κριτική και δυσφορία. Από τότε είχα πει ότι πίστευα στην ομάδα. Ξέρουμε πολύ καλά ποιά ομάδα έχουμε και το ρόστερ που έχουμε. Τότε είχαμε πάρα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Έγιναν κάποιες κινήσεις με μεταγραφές και οργανωτικά θέματα και δικαιωνόμαστε με την πορεία μας”.

Για την δήλωση του Τόμας Κρίστιανσεν περί δεκαπλάσιου προϋπολογισμού του ΑΠΟΕΛ απ’ την ΑΕΚ: “Εμείς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Χωρίς να θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία… αν το ΑΠΟΕΛ έχει δεκαπλάσιο προϋπολογισμό, σημαίνει ότι η ΑΕΚ έχει προϋπολογισμό ένα εκατομμύριο. Κρίνετε εσείς αν ευσταθεί”.

Για την επαφή με τον κόσμο:
“Προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά στον κόσμο παρά την μουρμούρα και παρά την κρίση απ’ τους οργανωμένους μετά το μέτρο με την loyalty card, συζητώντας μαζί τους νομίζω ότι και αυτοί συνεργάζονται μαζί μας, έχουμε κατανόηση μεταξύ των δυο πλευρών”.

Για το ενδεχόμενο ιδιόκτητου γηπέδου:
“Έχει γίνει η οικονομική μελέτη και εξουσιοδότηση σε συγκεκριμένη εταιρεία να βρει – αν βρει – χρηματοδότες. Αντιλαμβάνεστε ότι η κατασκευή ενός ιδιόκτητου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ δεν είναι χαμηλού κόστους, είναι ένα κόστος κοντά στα 25-30 εκατομμύρια. Είμαστε στην αναζήτηση σοβαρών επενδυτών για την κατασκευή του γηπέδου. Δεν είναι εύκολο, όμως το δουλεύουμε. Χωρίς να υποσχεθούμε ότι θα γίνει του χρόνου ή του άλλου χρόνου. Αυτό που κατασκευάζουμε αυτή την στιγμή είναι το γήπεδο στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών μας, ένα έργο του ενός εκατομμυρίου”.

Για την προσπάθεια προσέλκυσης επενδυτών:
“Ελκύεις τον επενδυτή όταν βλέπει μια ομάδα να λειτουργεί επαγγελματικά. Έχουμε κάνει παρουσιάσεις σε σοβαρούς επενδυτές πολύ πρόσφατα και στην Ευρώπη αλλά και σε χώρες των Αραβικών Εμιράτων για να επενδύσουν στο ΑΠΟΕΛ και κυρίως στην κατασκευή του γηπέδου”.

Για τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα για Γιαννιώτα:
“Τα διαψεύδω κατηγορηματικά, δεν έχει γίνει καμία κίνηση. Είναι εντελώς αναληθή. Με τον παίκτη έχουμε συμφωνήσει μέχρι τον Μάιο. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, όπως και ίδιος από το ΑΠΟΕΛ. Πρώτα πρώτα θέλουμε να ξέρουμε τι επιθυμεί ο ίδιος για τη νέα χρονιά αλλά είναι νωρίς ακόμα”.

Για τη συνεργασία με τον Τιμούρ Κετσπάγια:
“Έχουμε μια άριστη επικοινωνία και συνεργασία. Ο καθένας μας έχει τα καλά και τα κακά του και εγώ σαν πρόεδρος και ο κάθε ποδοσφαιριστής. Ο κ. Τιμούρ έχει και τα συν του και τα πλην του. Στα πλην του προσπαθούμε και εμείς με τη δική μας βοήθεια να βελτιώνουμε κάποια πράγματα. Το ίδιο και ο Τιμούρ σε κάποια πράγματα που υστερούμε προσπαθεί να μας καθοδηγήσει”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!