Άλλο Ομόνοια και άλλο ΑΕΚ

Στο πρώτο κρίσιμο τεστ στην μετά Κετσπάγια εποχή η ομάδα μα παρουσιάστηκε έτοιμη, αποφασισμένη και μελετημένη. Οι παίκτες δημόσια και μη στέκονται στην παράμετρο του ξεκάθαρου πλάνου που τους δόθηκε και το οποίο λειτούργησε καταλυτικά. Τα στοιχεία αυτά μας στέλνουν στον αγώνα της χρόνιας με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία έστω και αν υπάρχει τρανταχτές απουσίες παικτών πάνω στους οποίους βασίστηκε η φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ.

Ο Κωστή επεξεργάζεται και μάλλον θα έχει καταλήξει στο πλάνο με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα σε έναν αγώνα που θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν εναντίον της Ομόνοιας. Η ποιότητα αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΚ είναι πολύ διαφορετικός και είναι για αυτό που θα πρέπει να προσαρμοστούμε αναλόγως.

Η ανάγκη να εξουδετερωθούν οι Τετέ και Τρισκόφσκι στα δύο άκρα είναι δεδομένη και ο τρόπος που λειτουργήσαμε στο ΓΣΖ είναι το καλύτερο σημείο αναφοράς. Είναι για αυτό εξάλλου που ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου είναι το φαβορί για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Εκεί που θα πρέπει να γίνει σωστή αξιολόγηση των δεδομένων είναι πως θα περιοριστεί η δραστηριότητα του Μπόλιεβιτς αλλά και του Τομάς. Ο παίκτης που θα επιλεγεί να παίξει δίπλα από τον Αρτύματα θα πρέπει να έχει την ικανότητα να μαρκάρει αποτελεσματικά αλλά και να μοιράσει μπαλιές όταν κερδίζουμε την μπάλα έτσι ώστε να έχουμε ισορροπημένη ανάπτυξη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!