Άμυνα ανάγκης Vs προβληματική επίθεση

Ο αυριανός αγώνας έχει αρκετές ιδιαιτερότητες όχι μόνο λόγω των πολλών απουσιών που θα έχουν οι δυο ομάδες αλλά και εξαιτίας των μέχρι σήμερα επιδόσεων τους. Μια από αυτές τις ιδιαιτερότητες είναι ότι θα τεθούμε αντιμέτωποι με μια από τις πιο προβληματικές γραμμές κρούσης του πρωταθλήματος. Οι αριθμοί  είναι αντιπροσωπευτικοί και λένε ότι ο Απόλλωνας έχει σημειώσει 13 γκολ σε 11 αγώνες, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη αυτά που κέρδισε εκ του πονηρού στα χάρτα με την Ανόρθωση!

Ο Γκίε που μάλλον θα προλάβει τον αυριανό αγώνα και οι υπόλοιποι παίκτες του Απόλλωνα θα βρουν απέναντι τους μια αμυντική γραμμή ανάγκης και το ζητούμενο είναι να μπορέσουν οι δικοί μας να ανταποκριθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Παρόλο που εκκρεμεί η περίπτωση του Καρλάο όλα συνηγορούν ότι ο Βραζιλιάνος δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Κετσπάγια θα καταφύγει σε λύσεις ανάγκης. Ο τζόκερ Αρτύματας μάλλον θα γίνει αριστερός μπακ για 90 λεπτά ενώ ο Αναστασίου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ακόμα και αν ο προπονητής μας καταφύγει σε κάποιο άλλο συνδυασμό παικτών θα είναι και πάλι μια πειραματική προσέγγιση και είναι για αυτό που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και βοήθεια από όλους έτσι ώστε να έχουμε σωστή μεσοαμυντική λειτουργία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!