Αναγνώρισαν το κενό στο αριστερό άκρο

Μπορεί η ομάδα μας να μετρά ένα εντυπωσιακό σερί νικών και ο Τραμετσάνι να έχει καταφέρει να κρύψει πολύ καλά τις αγωνιστικές μας αδυναμίες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον απασχολούν. Τόσο ο προπονητής όσο και ο διευθυντής ποδοσφαίρου που διαμορφώνει το ρόστερ ψάχνουν για να δώσουν μια καλύτερη λύση και επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει θέμα αφού ο Καζού δεν αρκεί και ούτε θεωρείται η καλύτερη δυνατή επιλογή ενώ πολύ σύντομα λήγει ο δανεισμός του.

Είναι για αυτό που οι Ιταλοί προσπαθούν να φέρουν στον ΑΠΟΕΛ έναν γνώριμο τους παίκτη, θεωρώντας ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα άμεσα αλλά και στη νέα χρονιά.

Οι επαφές με τον  27χρονο Mickael Facchinetti και την ομάδα του έχουν εντατικοποιηθεί αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη πέραν του ότι ο παίκτης θέλει να έρθει στην Κύπρο.

Πρόκειται για Ελβετό αμυντικό του οποίου η φυσική θέση είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας και που αγωνίζεται στη FC Thun. Έχει ύψος 1.83μ και φέτος μετρά 10 συμμετοχές με 1 γκολ και μια ασίστ με την FC Thun. Προηγουμένως έπαιξε σε Neuchâtel Xamax, Lugano, Chievo, Lausanne-Sport και FC St. Gallen.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X