Αναγνωρίζουν τι πήγε λάθος

Η ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα αυτή στους ομίλους του Europa League διέψευσε τις προσδοκίες όλων αφού η τελευταία θέση φωτογραφίζει τις αδυναμίες της ομάδας μας. Η εκτίμηση των υπευθύνων ότι η ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης αποδείχτηκε αβάσιμη και το ζητούμενο πλέον είναι η επόμενη μέρα.

Ο Πετεβίνος σε σημερινές δηλώσεις του σχολίασε την πορεία ενώ είπε ότι αναγνωρίζουν τι πήγε λάθος. Αν πράγματι έχουν εντοπιστεί οι λόγοι της προβληματικής πορείας είναι το πρώτο βήμα για να διορθωθεί η κατάσταση…

Αναλυτικά οι δηλώσεις όπως έγιναν στο Σούπερ Σπορτ FM:

«Η πορεία ολοκληρώθηκε με ακόμα μια ευρωπαϊκή συμμετοχή. Από κει και πέρα μέσα από τους 6 αγώνες η ομάδα δεν στάθηκε αντάξια των προσδοκιών καθώς θέλαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο. Αναγνωρίζουμε τι πήγε λάθος για να το διορθώσουμε ώστε να είμαστε καλύτεροι στην επόμενη φορά που θα είμαστε στην Ευρώπη. Όσον αφορά το παιχνίδι δείξαμε ότι είχαμε διάθεση. Στο πρώτο μέρος μπορεί η Σπάρτα να είχε τις ευκαιρίες της αλλά μπορούσαμε κι εμείς να το κλείσουμε με 2 γκολ. Στην επανάληψη μετά το 60 δείξαμε διαφορετική εικόνα, ήμασταν ευάλωτοι πίσω και έτσι μπήκε ο επίλογο στην Ευρωπαϊκή παρουσία. Πρέπει άμεσα να κοιτάξουμε μπροστά και τον στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ο προπονητής μας είναι υπεύθυνος για την διαχείριση του ρόστερ, είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα για το πώς μπορεί να αντεπεξέλθει η ομάδα όταν αγωνίζεται κάθε τέσσερις μέρες. Αντιλαμβάνεται καλύτερα από τον κάθε ένα ότι από την στιγμή που τελείωσε η Ευρώπη θα έχει και αυτός την ευκαιρία να βάλει κάποια πράγματα και να βελτιώσει την ομάδα. Επιπλέον κάποιοι παίκτες θα έχουν τον χρόνο να επανέλθουν πιο ομαλά».
Για τον Καρλάο…
«Να περιμένουμε, αύριο θα περάσει από εξετάσεις».
Για την ενίσχυση, την φημολογία για κάποιους ποδοσφαιριστές και όλα αυτά…
«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να αντιμετωπίζουμε κάποιες ειδήσεις με αυτό τον τρόπο. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες είναι ένα πράγμα και να βλέπουμε τίτλους ότι το ΑΠΟΕΛ κλείνει ποδοσφαιριστές είναι άλλο θέμα. Η ομάδα έχει προτεραιότητα ενίσχυσης στο δεξί άκρο της άμυνας και εκεί εστιαζόμαστε. Ένα όνομα που βγήκε στην δημοσιότητα δεν το γνωρίζω καν, ούτε πρόταση έγινε, ούτε ενδιαφέρον υπάρχει».
Για το παιχνίδι με τον Ερμή…
«Μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Πλέον κοιτάζουμε την ουσία, κοιτάζουμε τα αποτελέσματα και τίποτα περισσότερο μέχρι να βρει η ομάδα ξανά την ισορροπία της».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!