Ανακοίνωση για τον επικίνδυνο Νεοφυτίδη

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ εξελίσσεται σε ένα άκρως επικίνδυνο στοιχείο στην προσπάθεια που γίνεται να αντιμετωπιστεί η κρίση στο ποδόσφαιρο. Επικίνδυνος για όσους ποδοσφαιριστές ακούσουν τις προτροπές του..

Η διοίκηση Πετρίδη αναγκάστηκε να προβεί σε ανακοίνωση για το θέμα.

«Προφανώς από πλευράς του εκτελεστικού προέδρου του ΠΑΣΠ για ακόμα μια φορά δεν έγιναν κατανοητές, δημόσιες θέσεις από πλευράς της ομάδας μας. Οι δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρες. Δεν υπάρχει καμία οδηγία από πλευράς της FIFA αν προκύπτει θέμα διαπραγμάτευσης, μεταξύ ομάδας και υπαλλήλων της (club and employees), να εκπροσωπείται ο παίκτης από τον ΠΑΣΠ ή να διαμεσολαβεί στην διαπραγμάτευση εκπρόσωπος του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών.

Λυπούμαστε να παρατηρήσουμε ότι η γενική στάση του ΠΑΣΠ σε όλη αυτή την διάρκεια της κρίσης που μαστίζει το ποδόσφαιρο και που πολύ πιθανόν να οδηγήσει ιστορικές ομάδες ακόμα και σε κλείσιμο, δεν είναι μια στάση που να παραπέμπει σε κλίμα συγκατάβασης και κατανόησης του σημαντικού οικονομικού προβλήματος που έχουν να αντιμετωπίσουν πλέον επί καθημερινής βάσης οι ομάδες μας.

Εμείς ως ΑΠΟΕΛ είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε άμεση επαφή με τους ποδοσφαιριστές μας και θα τους ενημερώνουμε λεπτομερώς για όλα όσα συμβαίνουν και που δυστυχώς λόγω της πανδημίας έχουν διακόψει κάθε αγωνιστική ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Κύπρο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X