Και η ΑΕΚ στην κόντρα

Ο Απόλλων βρήκε μια αναμενόμενη στήριξη στην προσπάθεια του να μας παρουσιάσει ως τους ανήθικους του αγγελικά πλασμένου κυπριακού ποδοσφαίρου. Και αυτό γιατί η ΑΕΚ μέσω του εκπροσώπου της βγήκε σήμερα να πει ότι ο ΑΠΟΕΛ ενόχλησε και δικούς της παίκτες ή και προπονητές στο πρόσφατο παρελθόν.

Σχεδόν άμεση ήταν η απάντηση από τον Πετεβίνο ο οποίος μέσω twitter ανέφερε πως “o ηθικός φραγμός της ΑΕΚ αναστάληκε όταν μιλούσε με παίκτη του ΑΠΟΕΛ πριν τελειώσει το πρωτάθλημα;” αναφερόμενος στην περίπτωση Χαραλαμπίδη.

Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα ξενικά σε λίγες μέρες και οι οι δυο αυτές ομάδες θα είναι οι βασικότεροι μας αντίπαλοι….

Η σχετική τοποθέτηση από τον Δημητρίου:

«Δεν θέλουμε να μπαίνουμε σε αυτή τη συζήτηση αλλά είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε, από τη στιγμή που ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, κ. Πρόδρομος Πετρίδης, αναφέρθηκε στο όνομα του Βάντερ και τη μεταγραφή του. Να θυμίσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας πως ο τότε τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, Γκουστάβο Μαντούκα, είχε ενοχλήσει τον ποδοσφαιριστή 2-3 εβδομάδες πριν από μεταξύ μας παιχνίδι και μάλιστα ντέρμπι τίτλους, χωρίς να λάβουμε καμία ενημέρωση. Πριν από λίγο καιρό, στελέχη του ΑΠΟΕΛ είχαν προσεγγίσει τον προπονητή μας πριν από μεταξύ μας παιχνίδι. Αυτά περί ηθικής. Σεβόμαστε το ΑΠΟΕΛ. Είναι ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του κυπριακού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό αλλά τέτοιες πρακτικές, δεν μας βρίσκουν σύμφωνους».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!