Αναμένοντας την απόφαση του Καρμόνα!

Οι εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο εξακολουθούν να τρέχουν και η σημερινή μέρα θεωρείται καθοριστική όσον αφορά την περίπτωση του Καρμόνα. Ο ΑΠΟΕΛ εδώ και λίγες μέρες έχει συμφωνήσει με την Αταλάντα για την απόκτηση του Χιλιανού μέσου αλλά ο ίδιος ακόμα δεν έχει πει το πολυπόθητο ναι.

Ο λόγος είναι γιατί αξιολογεί το ενδεχόμενο να επαναπατριστεί και ζήτησε από τις αρχές της εβδομάδες λίγο χρόνο για να καταλήξει στην τελική του απόφαση. Ο μάνατζερ του παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι θα κλείσει το deal με τον ΑΠΟΕΛ αλλά οι αρμόδιοι περιμένουν πράξεις και όχι λόγια.

Ο Καρμόνα από το 2008 αγωνίζεται στην Ιταλία με τα τελευταία 7 με την Αταλάντα στην οποία όμως ο χρόνος συμμετοχής του τα τελευταία χρόνια μειώθηκε δραστικά αφού φέτος μετρά μόνο δυο συμμετοχές ενώ πέρσι είχε 8.

Πρόκειται για το γνωστό εξαροοκτάρι που θέλει ο Κρίστιανσεν προκειμένου να στελεχώσει τον ΑΠΟΕΛ με ακόμα έναν παίκτη που να μπορεί να κόψει αλλά και να ράψει.

Ο Χιλιανός που έχει και Ισπανικό διαβατήριο σκιαγραφείται ως ένα μηχανάκι στο χώρο του κέντρου που μπορεί να βοηθήσει και στο οργανωτικό κομμάτι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!