Αναμένουν εξελίξεις στα μεταγραφικά

Μπορεί στην επικαιρότητα να βρίσκονται τα ανούσια θέματα του ποιοι θα αγωνίζονται στο ΓΣΠ του χρόνου αλλά η πραγματική έγνοια είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη ποιοτικής ενίσχυσης και αυτό πρέπει ουσιαστικά να γίνει τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Ο Πετεβίνος σχολίασε σήμερα τα διάφορα…

Για την κάρτα φιλάθλου: «Είμαστε όλοι συγχυσμένοι. Το πιο τραγικό είναι ότι δεν παίρνουμε καμία απάντηση. Οι φορείς που αποφάσισαν να εφαρμόσουν την κάρτα φιλάθλου μας έλεγαν ότι θα αξιολογήσουμε το μέτρο στην κάρτα φιλάθλου και θα τοποθετούνταν στο τέλος της περιόδου. Δυστυχώς ούτε από την ΚΟΠ έχουμε επίσημη καταμέτρηση, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Το αν η κάρτα φιλάθλου έχει επηρεάσει είναι κάτι που δεν χρειάζεται να απαντηθεί.

Ο κ. Μιχαηλίδης υποκύπτει σε επικοινωνιακά ατοπήματα. Ίσως δεν έχει ορθή ενημέρωση για κάποια πράγματα. Αντιλαμβάνεται πως οι ομάδες συμφωνούν με την τροποποίηση. Όχι μόνο δεν συμφωνούμε αλλά την απορρίπτουμε πλήρως. Η τροποποίηση δεν φέρνει αλλαγή στην ουσία. Δεν μπορούμε να εφαρμόζουμε επί μέρους κάποια πράγματα. Πως γίνεται να εφαρμοστεί το μέτρο χωρίς ο ΚΟΑ και η πολιτεία να κάνουν όλες τις ενέργειες για να εφαρμοστεί το μέτρο σε όλα τα γήπεδα».

Ποια είναι τα νέα δεδομένα με το ΓΣΠ μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Ομόνοιας; «Η πρόταση που κατατέθηκε ήταν για αποκλειστική χρήση του γηπέδου. Η απόφαση εξαρτάται από το ΓΣΠ. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Ομόνοιας, είπαμε ότι ακυρώνουμε τη συνάντηση και την ίδια ώρα επιθυμούμε είναι οι οικονομικές διευκολύνσεις που είχε η Ομόνοια, να ισχύουν και για το ΑΠΟΕΛ. Περιμένουμε την απάντηση από το ΓΣΠ».

Για το αίτημα που θα καταθέσει η Ομόνοια για κατεδάφιση του Μακαρείου και ανέγερση νέου γηπέδου: «Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοεί η Ομόνοια με αυτό. Έρχεται όμως σε πλήρη αντίθεση με την ανακοίνωση που έβγαλε όταν εμείς επιδείξαμε ενδιαφέρον. Η ανακοίνωση έλεγε: «Το Μακάρειο φιλοξενεί για δεκαετίες ιστορικούς συλλόγους, διαφορετικά αθλήματα τμήματα και σχολές του αθλητισμού και ως τέτοια θεωρούμε ότι πρέπει να παραμείνει». Όταν μιλάμε για κρατική διαδικασία θα πρέπει να τη σεβαστεί η Ομόνοια όπως κάνουμε και εμείς, αλλά και ο ίδιος ο ΚΟΑ».

Για τα μεταγραφικά: «Ο χρονικός ορίζοντας είναι η έναρξη της προετοιμασίας σε ότι αφορά την εκπλήρωση του σχεδιασμού για ένα μεγάλο ποσοστό. Ο προγραμματισμός είναι πλήρως ενεργός, υπάρχουν πράγματα που έχουν πάρει το δρόμο τους και αναμένουμε τις εξελίξεις. Ο κόσμος να περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!