Αναμονή για Σοουζα

Ο Σοουζα εξακολουθεί να απασχολεί την ομάδα μας που ουσιαστικά περιμένει να δει αν και πως θα εξελιχθεί η υποθεση του παίκτη με την Αελ. Ο Πετεβίνος μίλησε για αυτό και ολα όσα απασχολούν τον ΑΠΟΕΛ παραμονές της αναχωρήσεις της αποστολής.

Οι σχετικές δηλώσεις του στο Σούπερ Σπορτ ΦΜ:

Για την αναχώρηση της αποστολής για Πολωνία:

«Επιλέξαμε αυτό τον τρόπο ταξιδιού γιατί είναι ο πιο σύντομος, αν και υπάρχει και μια εσωτερική πτήση από την Βαρσοβία και ένα ταξίδι με λεωφορείο μιας ώρα για να φθάσουμε στο Μιστράλ. Θα φθάσει η αποστολή στις 10 το πρωί και στις 5 το απόγευμα θα έχουμε προπόνηση. Θα διεξαχθούν τρία φιλικά στην Πολωνία και θα έχουμε και ένα φιλικό στις 5 Ιουλίου στην Κύπρο, ενόψει των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων. Την Δευτέρα θα μάθουμε τον αντίπαλο μας ή υποψήφιοι αντίπαλοι μας αφού μπορεί να προκύψει ζευγάρι, όπως πέρσι. Το τελευταίο 24ωρό ήταν 24ωρο αφίξεων. Χθες ανακοινώσαμε τον Αγκουστίν Φαρίας. Είναι ένα συμβόλαιο ενός έτους με την δυνατότητα να θέλουμε να προχωρήσουμε σε επιπλέον συνεργασία και εφόσον ο ποδοσφαιριστής επιδείξει στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που τον συνοδεύουν. Γύρω στις 12 το μεσημέρι έφθασε στην Κύπρο και ο Μίκαελ Ποτέ και είμαστε σε πλήρη σύνθεση στους ποδοσφαιριστές που θα συνοδεύσουν την αποστολή».

Για το ότι είναι προχωρημένος ο προγραμματισμός:

«Η αλήθεια είναι ότι είχα αναφέρει από τον Ιανουάριο πως γίνεται αρκετή δουλειά σχετικά με τον καλοκαιρινό προγραμματισμό. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου έγινε δουλειά και αυτή την στιγμή βλέπουμε να έγιναν επιλογές με βάση τις ανάγκες της ομάδας. Από εκεί και πέρα με την λογική του τι πρέπει να ακολουθήσει σε ότι αφορά τα κενά της ομάδας, θα προχωρήσουμε. Αυτό όμως θα τοι επιβεβαιώσει η δουλειά στο γήπεδο».

Για τον Λούκας Σόουζα:

«Γνωρίζουμε όλοι ότι η ΑΕΛ είναι σε μια κατάσταση που δεν είναι ξεκάθαρη σχετικά με τον ποδοσφαιριστή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει, το τι θα γίνει αυτή τη στιγμή δεν το γνωρίζω».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Προχωρήσαμε σε κάποιες πρωτοποριακές ενέργειες. Θα γίνει η παρουσίαση και οι τιμές την Πέμπτη 22 του μήνα και από εκεί και πέρα περιμένουμε αρκετή ανταπόκριση. Ο κόσμος βλέπει ότι φτιάχνεται μια ομάδα που ο στόχος είναι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του. Τον περιμένουμε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!