Αναθεωρημένη και τελική πρόταση

Το θέμα παραμονής ή όχι του Αλεξάνδρου στον ΑΠΟΕΛ πήρε λίγο περισσότερο από ότι έπρεπε και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει οριστική κατάληξη. Η θέληση των δυο πλευρών για συνεχίσει της συνεργασίας είναι δεδομένη και θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη. Από πλευράς διοίκησης η διάθεση και ετοιμότητα μεταφράζεται σε μια αναθεωρημένη πρόταση σε σχέση με το οικονομικό αφού ανέβηκε η αρχική πρόταση των 80 χιλιάδων ευρώ και θα δούμε στην πράξη αν αυτό είναι αρκετό για να επέλθει συμφωνία.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για πρόταση η οποία έχει τον χαρακτήρα take or leave it, αφού πλέον ο χρόνος πιέζει και ο Κριστιανσεν πρέπει να ξέρει αν θα ψάξει και για δεύτερο αριστερό μπακ.

Το θέμα του προγραμματισμού θα μπει από εβδομάδας σε πιο έντονους ρυθμούς αφού πλέον θα μετράμε αντίστροφα και για την έναρξη της προετοιμασίας. Η προτεραιοποίηση των αναγκών είναι γνωστή και επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τον Πετεβίνο στις τελευταίες του δηλώσεις. Η ομάδα μας πρέπει πριν αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να έχει στο ρόστερ της τουλάχιστον ένα αριστερό μπακ και έναν επιθετικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!