Αναζητώντας και ηγετικές μορφές

Ένα στοιχείο που παίζει καθοριστικό ρόλο προκειμένου να μπορεί  ο ΑΠΟΕΛ να πετυχαίνει τους στόχους του είναι η παρουσία παικτών με ηγετικές ικανότητες. Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι ομαδικό άθλημα αλλά είναι παραδεκτό ότι κάθε ομάδα χρειάζεται να έχει στο ρόστερ της παίκτες που μπορούν να λειτουργούν με τρόπο πρωταγωνιστικό στα δύσκολα.

Η πίεση και τα πολλά πρέπει που κουβαλά ο ΑΠΟΕΛ προϋποθέτουν ότι κάποιοι παίκτες πέραν από τις αγωνιστικές αρετές έχουν τα άντερα όχι μόνο να αντέξουν αλλά και να ηγηθούν.

Παίκτες με τέτοια χαρακτηριστικά ήταν οι Καβενάγκι, Ντε Βινσέτι και Καρλάο. Η αποχώρηση και των τριών σε λιγότερο από ένα χρόνο δημιουργεί ένα θέμα που πρέπει τουλάχιστον να προβληματίσει την τεχνική ηγεσία και όσους ασχολούνται με το αντικείμενο, έστω και αν η ομάδα βρίσκεται σε τροχαία κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Κρίστιανσεν κατάφερε στους πρώτους πέντε μήνες της θητείας να διαχειριστεί με άψογο τρόπο πολλά θέματα συμπεριλαμβανομένης και της αποχώρησης της αποχώρησης των Καβενάγκι και Ντε Βινσέτι αλλά το πρόβλημα διογκώνεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X