Αναζητώντας και την ηγετική μορφή

Ένα στοιχείο που φαίνεται ότι λείπει από τον φετινό ΑΠΟΕΛ είναι αυτό του παίκτη με τις ηγετικές ικανότητες που θα μπορέσει την ώρα που η μπάλα είναι λίγο πιο βαριά για τους περισσότερους να κάνει το κάτι παραπάνω. Η αποχώρηση παικτών με τελευταία και πιο χαρακτηριστική του Ντε Βινσέτι άφησε ένα κενό που δεν έχει αναπληρωθεί. Προηγήθηκαν και άλλες που δεν φάνηκαν στο βαθμό που νομίζαμε ότι θα στοίχιζαν και αναφερόμαστε σε αυτήν του Μαντούκα.

Η φυσική συνέχεια που απαιτείται δεν συνεχίστηκε στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο αφού οι Μπρεσάν, Ορλάντι και Μπερτόλιο δεν μπορούν να θεωρηθούν παίκτες με ηγετικές ικανότητες

Στο ρόστερ της ομάδας μας υπάρχουν παίκτες της κλάσης των Μοράις και Εφραίμ αλλά και πάλι από τον φετινό ΑΠΟΕΛ λείπουν αυτά που του έδιναν πέρσι οι Ντε Βινσέτι ή και ακόμα πιο μεμονωμένα ο Καβενάγκι.

Η αναζήτηση για ένα μέσο που θα μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως αμυντικό χαφ αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι είναι μια πτυχή αλλά εξίσου σημαντική είναι αν μπορέσει να είναι και κάποιος που θα ορθώσει ανάστημα όταν η μπάλα είναι εκατό κιλά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!