Αναζητώντας περιφερειακούς επιθετικούς

Η παραχώρηση του Πιέρου Σωτήριου και η προδιαγραφόμενη αποδέσμευση του Μπαράλ δημιουργούν την ανάγκη για την καλύτερη δυνατή στελέχωση της ομάδας στη γραμμή κρούσης. Η απόκτηση του Ποτέ που θα επισημοποιηθεί την 1η Ιουνίου ήταν το πρώτο βήμα αλλά δεν αρκεί αυτό.

Το πλάνο προβλέπει την απόκτηση δύο ακόμα παικτών με διαφορετικά χαρακτηριστικά με αυτά των Ποτέ και Ντε Καμάργκο που θεωρούνται παίκτες περιοχής.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η αναζήτηση στρέφεται σε παίκτες με χαρακτηριστικά Σωτήριου, Ντε Βινσέτι ή και Γιαννιώτα αφού το ζητούμενο είναι η προσθήκη περιφερειακών επιθετικών που θα μπορούν να δημιουργήσουν και να τελειώσουν φάσεις.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Μοχάμεν Μπεν το οποίο ο Λορένθο συγκαταλέγει μεσα στο short list του. Πρόκειται για 27χρονο επιθετικό που τη φετινή χρονιά έπαιξε στον Πανιώνιο και ήταν ένας από τους λόγους της πολύ καλής πορείας την ομάδας του Μιλόγεβιτς.

Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτη ανήκει στον Ολυμπιακό για τον επόμενο ένα χρόνο οπότε απαιτείται η συγκατάθεση του Μαρινάκη για να κατηφορίσει στην Κύπρο ο παίκτης. Οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι λίγες όσο ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού λειτουργεί με τη λανθασμένη εντύπωση ότι ο Πιέρος ήθελε ή έπρεπε να καταλήξει στον Πειραιά.

Σε κάθε περίπτωση η αξιολόγηση ονομάτων συνεχίζεται εντατικά και πλέον θα παίξει ρόλο και αν ο Μάριο Μπέιν έχει άποψη ή παίκτες να προτείνει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X