Αναζητώντας ποδοσφαιρικό χρυσάφι στη Βραζιλία

Μπορεί τα πρωταθλήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο αλλά είναι κοινό μυστικό ότι η ομάδα μας υποφέρει σε θέματα έγκαιρης και σωστής στελέχωσης. Κάθε χρόνο το ρόστερ αλλάζει σε αφύσικο αριθμό με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ να ξοδεύονται σε αποζημιώσεις ή και επενδύσεις σε μια προσπάθεια να διορθωθούν προηγούμενα λάθη.

Η προσπάθεια για διόρθωση της κατάστασης σχετίζεται με τον κύκλο επαφών που θα έχει τις επόμενες μέρες σε προεδρικό επίπεδο ο ΑΠΟΕΛ με τις Σάντος, Φλαμέγκο, Αθλέτικο Παραναένσε και Σάο Πάολο.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης θα μεταβεί σήμερα στην μακρινή Βραζιλία προκειμένου να αξιολογήσει το ενδεχόμενο συνεργασιών με τις συγκεκριμένες ομάδες όσον αφορά το δανεισμό ή και αγορά ποδοσφαιριστών.

Η προεργασία έχει ήδη γίνει και στις επαφές που θα γίνουν θα διαφανεί με ποια ή ποιες ομάδες θα ξεκινήσει άμεσα συνεργασία. Το μοντέλο που προκρίνεται και από τις ομάδες της Βραζιλίας είναι η διοχέτευση νεαρών κυρίως παικτών στον ΑΠΟΕΛ έτσι ώστε αυτοί συμμετέχοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μπορέσουν να κάνουν πιο άμεσα το επόμενο βήμα σε πιο προηγμένα πρωταθλήματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!