Ανεπιθύμητος ο Ντα Σίλβα

Μπορεί ο ηθικός αυτουργός του σίριαλ να βρίσκεται στην Κύπρο αλλά η παρουσία του δεν διευκολύνει απαραίτητα την εκκρεμότητα που υπάρχει με τον Καρλάο. Αναφερόμαστε στον Αλεσάντρο Ντα Σίλβα ο οποίος όπως μαθαίνουμε αποτελεί persona non grata για τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Ο ιδιόρρυθμος μάνατζερ που σε κάποιο βαθμό παρασύρει και τον πελάτη του έχει προβεί σε μια σειρά από κινήσεις που κρίνονται εχθρικές και προσβλητικές από τη διοίκηση Πετρίδη.

Η κατάσταση είναι τόσο τεταμένη που έχει διαμηνυθεί στον Καρλάο ότι οι όποιες συζητήσεις δεν μπορούν να γίνουν στην παρουσία του Ντα Σίλβα εκτός και αν αυτός διαφοροποιήσει άμεσα την στάση του.

Πάντως αν έχουν βάση τα δημοσιεύματα από την Ελλάδα ο Ντα Σίλβα βάζει και άλλο λάδι στη φωτιά με αβάσιμες εκτιμήσεις αφού έχει τη ψευδαίσθηση ότι ο πελάτης του μπορεί να φύγει καταβάλλοντας μόνο το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ.

Η σχετική αναφορά:

“Ο Καρλάο έχει ήδη απορρίψει πρόταση που του έγινε από την Κίνα. Σκέφτεται το μέλλον του. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, ο παίκτης μπορεί να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και να μείνει ελεύθερος», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ απάντησε: «Ο Καρλάο ξέρει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!