Ανέτοιμος ή κάτι παραπάνω;

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται δύο μήνες από την ημέρα που αποκτήθηκε ο Λάγο, ένας παίκτης με παραστάσεις από την Primera Division γεγονός που έκανε τους πάντες να θεωρούν ότι στο πρόσωπο του Ισπανού θα βρίσκαμε τον παίκτη που θα έδινε τις λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι προσδοκίες ή και απαιτήσεις μέχρι στιγμής διαψεύστηκαν αφού ο παίκτης μετρά μηδέν λεπτά συμμετοχής σε επίσημους αγώνες και πολύ λίγα σε κάποια φιλικά.

Ο Κρίστιανσεν μέχρι στιγμής δεν τον είχε ούτε στην αποστολή σε αγώνες όπως το super cup οπότε τα μόνα δείγματα γραφής του είναι από τους φιλικούς αγώνες και τις προπονήσεις.

Το κακό έγινε πλέον όσον αφορά την ανετοιμότητα όλων των νέων αποκτημάτων και το ζητούμενο πλέον είναι να μπορέσει ο Ισπανός να μπει σταδιακά στην ομάδα. Ο Σεπτέμβριος κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικός μήνας με υποχρεώσεις και στο Europa League που θα κρίνουν πολλά.

Η διακοπή λόγω Εθνικών δίνει χρόνο στον Λάγο να καλύψει και άλλο έδαφος και να επιβεβαιώσει ότι κάναμε μαύρα μάτια να τον δούμε λόγω κακής φυσικής κατάστασης και όχι για κάτι χειρότερο

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!