Ανοίγει και πάλι το κεφάλαιο Αίλτον

Μια απρόσμενη εξέλιξη δείχνει ικανή και αρκετή για να ανοίξει και σε αυτή την μεταγραφική περίοδο το κεφάλαιο Αίλτον Αλμέιδα για την ομάδα μας. Αυτό συμβαίνει γιατί η Al Jazira προτίθεται να αποδεσμεύσει τον Βραζιλιάνο έστω και αν τον είχε εντάξει στο δυναμικό της μόλις πριν τέσσερις μήνες. Αυτό θα γίνει προκειμένου να εγγραφεί στο ρόστερ της ομάδας ο Λεονάρτο ο οποίος έχει ήδη αποκτηθεί και ανακοινωθεί

Τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το καθεστώς αποχώρησης του Αλμέιδα από την ομάδα του Abu Dhabi με πιθανότερο σενάριο την καταβολή και αποζημίωσης στον παίκτη.

Αυτό που γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την πιθανή επιστροφή του εξωγήινου στον ΑΠΟΕΛ είναι οι οικονομικές του απαιτήσεις κάτι που ήταν αρκετό εμπόδιο και το καλοκαίρι.

Ο Αίλτον αξιώνει ετήσιες απολαβές που ανέρχονται στις 600 χιλιάδες ευρώ και αν δεν δεχτεί να έρθει με ένα ποσό σημαντικά χαμηλότερο δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεγάλη επιστροφή.

Αυτό που έχει τη δική του σημασία είναι ότι υπάρχει ανοικτό κανάλι επικοινωνίας μεταξύ παίκτη και ΑΠΟΕΛ αφού το όλο θέμα ήδη απασχολεί τις δυο πλευρές. Όπως πληροφορούμαστε μάλιστα σήμερα υπήρξε επαφή και το ραντεβού ανανεώθηκε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X