Ανησυχητικός ορισμός

Έχουμε πει πολλές φορές ότι είμαστε πλέον σε μια χρονική στιγμή όπου η διοίκηση πρέπει να προστατέψει την ομάδα με πράξεις και όχι λόγια. Η προστασία αυτή έχει πολλές πτυχές με βασικότερη τη διαιτησία. Προκύπτουν όμως και άλλες όπως για παράδειγμα η συχνότητα με την οποία ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αγωνίζεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η ΚΟΠ προχώρησε στον ορισμό των αγώνων της 8ης αγωνιστικής και μέσα από αυτήν προκύπτει ότι η ομάδας μας θα δώσεις τρεις καθοριστικούς αγώνες μέσα σε έξι μέρες.

Πιο συγκεκριμένα έχουμε να δώσουμε τους εξής αγώνες:

20/04 Εκτός με Απόλλωνα (κύπελλο)
23/04 Εντός με Ομόνοια
26/04 Εντός με ΑΕK

Η μέχρι στιγμής αντίδραση του ΑΠΟΕΛ είναι η χλιαρή διαμαρτυρία του Πετεβίνου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Αν η διοίκηση Πετρίδη δεν είναι σε θέση να μετακινήσει τον αγώνα με την ΑΕΚ από την Μεγάλη Τρίτη σε άλλη μέρα (Μεγάλη Τετάρτη ή Μεγάλη Πέμπτη) σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναμένουμε να κάνει τα ακόμα πιο δύσκολα.

Αστεία όπως και ο όλος τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η ΚΟΠ είναι και η ώρα έναρξης του αγώνα με την ΑΕΚ αφού ορίστηκε στις 16:00. Η εκκλησία μας είναι το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ και από τη στιγμή που ορίζονται αγώνες την Μεγάλη Εβδομάδα είναι υποκρισία να κρατούνται δήθεν προσχήματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X